27

пръста на ЦРУ

преди 5 години

до (комуно)психотерорАй стига де! Селската ти пропаганда е много неуместна

26

Анонимен

преди 5 години

А аз бях чел някъде, че хората от тази секта са били фенове на СССР и на комунизма, искали са да отидат в СССР, но американците не са ги пускали и тъй като техният брой се е увеличавал постоянно, от ЦРУ са ги убили и са ги изкарали ненормални и с промити мозъци. Не знам дали е вярно.

25

АНТИ USA ПРОПАГАНДА

преди 5 години

Естествено, че нищо не пише за това как СССР е спонсорирал Джоунстаун проекта и как Джоунс е бил открит привърженик на левичарски идеи, критикурвал е намесата на САЩ на корейския полуостров и е проповядвал комунизъм. Това е и причината да се премести в Южна Америка. Но не, другарката с американско име Джесика от комунистическия *** днес.бг обяснява как Джоунс бил агент на ЦРУ. Не ви ли омръзна от червени медии? ПИТАМ!

24

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Болшевишката секта е още по-брутална -50 милиона изтрепани....

23

баси гадините

преди 5 години

Изобщо не се учудвам,че са хвърлили атомни бомби над Хирошима и Нагасаки!

22

Не!

преди 5 години

Мдааа, всяка форма на религия (култ към въображаеми приятелчета) е пагубна! Ето какво става когао си овца!

21

дедо Ташунко

преди 5 години

Отново интересно и актуално четиво от г-жа Джесика Вълчева. Американците са царе по промиването на мозъци, каквито бяха някога и идеолозите на СССР. Много интересни коментари прочетох тук. Аз също не съм поклонник на Дънов или на неграмотната баба Ванга, която притежаваше "шесто чувство". Хора, мислете със собствените си глави, колкото и оскъдно съдържание да има в някои от тях. Хубав край на седмицата на всички.

20

Анонимен

преди 5 години

До СтаматАми ходете където си искате, слушайте когото си искате и вярвайте дв каквото си искате, ама не агитирайте други хора. Който има глава на раменете си мисли и взема решения. Който има повечко празно пространство в китарата чака някой да му каже какво да прави.

19

Тупан

преди 5 години

100% краварски експвримент с хира. За това са го изнесли в Африка и Гвиана, защото, ако беше във ФАЩ, щеше да има публично линчуване на агенти, чиновници, конгресмени и собственици на фармацевтични компании. Така за часове са ликвидирали почти всички следи. Мракобесието от времето на Инквозицията и Хитлер репи да ядат, тези даже не са били фаматици а най-обикновени садисти, криещи се зад псевдонаучни методи и законова бюрокрация. Геноцид по американски. Честито.

18

Адолф Айхман

преди 5 години

Дрън дрън дрън, тези които се мислят за недосегаеми и ви мислят за пешки също са контролирани от някой или нещо си..... в тва е далаверата, те дори не го подозират хехе :))

17

Психотepop

преди 5 години

Не по-малко опасни са култа към Петър Дънов, зодиите какво били казали, Вангелия Гущерова (по-известна като Ванга), еретични евангелистки течения и тн. и тн.. Истинската вяра, това е Православието. А за този култ и неговият проповедник...ясно е, че ЦРУ има пръст в тази работа, то къде няма. Целта е била, този да ги събере в комуната и там да си правят промиващи мозъците експерименти с тях, след като е станала голяма дъндания, е трябвало да ги очистят, включително и проповедникът им. Нищо ново.

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 17Аз пък виждам голямата картина - сите БКП-та!

15

Анонимен

преди 5 години

Представям си как гербавите крадци се събират ва едно място и подобряват рекорда на тези хора по групово самоубийство.Еххх, мечти...

14

"...довел до

преди 5 години

убийството на 900 "Суши".Демек убил 900 риби.Или?

13

Анонимен

преди 5 години

Ние също имаме принос към американската религиозна откачалщина. Клонка давидова произлиза от секта, създадена от български имигрант в Америка.

12

ТHE Патриот

преди 5 години

пили са новичок:)

11

Анонимен

преди 5 години

Опитите с хора са забранени със закон.

10

Анонимен

преди 5 години

Хубава случка,в кравария и Гвиана.това е демокрация,по Гвиански

9

Стамат

преди 5 години

Хора, които са поне веднъж в седмицата в Православния Храм (на Света Литургия), няма как да клъвнат на подобни "манипулатори"!

8

:

преди 5 години

Тия ли водят парада, не знам дали някога е имало толкова болна и жестока нация.