11

Анонимен

преди 5 години

Пропаган-да,желиран камък,такива рабти няма в Зам-бия

10

Анонимен

преди 5 години

Замбия го е продала в момента, в който е сключила концесията с англичаните. А за да я сключат така, че да им е изгодна, някой държавен на изборна позиция е взел сериозен рушвет. Така действат англичаните, така действа демокрацията в страни от третия свят. Селски мегдан, мелски мегдан, това е. И да се правите на ощипани моми, и да не се правите. англичаните ще си вземат парите ;)))

9

Анонимен

преди 5 години

8, я не се дръж нагло, не си на селския мегдан. Ще викаш така на жена ти или на тази, която те е изпикaла в храстите.

8

Анонимен

преди 5 години

До 5Ти Замбия дори не знаеш къде е на картата ама акъл даваш какво да правят, я вземи се заинтересувай малко за тази държава преди да говориш глупости а?

7

Тц тц тц

преди 5 години

Защо ли само бели ръце го държат....Крадци!

6

Анонимен

преди 5 години

Браво! Африканските изумруди се смятат за най-качествените в света.Замбия отдавна е независима страна, с висок за Африка стандарт на живот. ***, четете малко, не карайте само на клишета от времената на комунизма!

5

Анонимен

преди 5 години

Този изумруд не принадлежи ли на Замбия? С тези 2.5 милиона могат да се построи училище за децата. Но явно нямат думата защото са британска колония.

4

Анонимен

преди 5 години

Ще го пратят в Далечния изток (Русия).

3

Гробокопач

преди 5 години

И в Замбия, както в България, природните богатства на страната се експлоатират от западни, евроатлантически фирми, сиреч еврейски.

2

:)))

преди 5 години

Ето я следата.Съученичката ни Гълабова, омъжена за турчин. Карловски турчин. От години живеят във Великобритания.Върла антикомунистка. Зодия рак - ЗЛОБНА и отчаяно завистлива.Тя няма как да обърка Ленчето с Павленчето, но заради чистата гадост може да припише подвизите на Ленчето на Павленчето.Ленчето има този жест от дете - с ръка повдига бретона си нагоре.Болномозъчните сАпотненци го правят, когато минава Павлена.Все полека. :)))

1

Маймуна Веришвила

преди 5 години

На планетата Кин-Дза-Дза такива имаше да ги ринеш с лопата. Но кутия кибрит струваше 5 млн. долара.