14

Анонимен

преди 5 години

Мисията е възможна ако Бойко накара Симеонов да построй още обществени тоалетни и извън ци.ганската махала и осигури целодневно снабдяване с памперси да не стане като в една реклама дето един дядо ходи да купува памперси и кара служителя сто пъти да му носи разни че да види кой са по-евтини и накрая вика а то изтекло бе ми аз нищо няма да купувам и остави в аптеката вместо пари една грамадна локва с п.икня.

13

Анонимен

преди 5 години

Работилите хора над 55годишна възраст трябва да са в заслужена пенсия с подобаващо възнаграждение за положения труд.Да има работни места за младите -също с достойни заплати.Българските червени работодатели да не се ослушват като Баневи защото и техния ред ще дойде.

12

пък

преди 5 години

после бизнеса искал да внася работници отвън при положение, че изградени специалисти на средна възраст срещат трудности да си намерят работа...ходи ги разбери тези хора

11

Сойер

преди 5 години

Не е вярно,че в Австралия хората изглеждат по-млади,а напротив изглеждат съсухрени и състарени заради тънкият озонов слой и палещото слънце.Животът им протича на високи обороти от постоянния стрес причинен от отровни инсекти,крокодили и превъртели аборигени.Къпането в разни лагуни и край рифове е опасно, защото водата гъмжи от акули,които преполовяват всеки дързък плувец.Синдито лъже и си прави майтап с нас.

10

Анонимен

преди 5 години

Кой плаща на тая Агенция?Работа се намира трудно над 40 год. възраст, не само над 55 год.Цялата държава работи за хора под 29 год. Останалите са ИЗКЛЮЧЕНИ от пазара на труда.

9

Анонимен

преди 5 години

"Голям рекорд" - няма що от 120 молби само 2 реализирани.

8

от германия

преди 5 години

До 20 от чежбинаНаборе в коя държава се намираш ? Аз съм в Германия , правя същите процедури и се чувствам отлично. В България няма да работя посмъртно за бг работодал и то без кинти.

7

от чежбина

преди 5 години

Аз съм на 55 години и се чувствам отлично но в Европа. В България бях започнал да се състарявам от нерви и от алкохол но откакто излязох в чужбина а това са около 13 години нямам нищо общо с предишния си вид. Работя за себе си, подържам физическа форма , нямам никакви здравословни проблеми, къпане само със студена вода и в секса блъскам като невиждал.

6

Анонимен

преди 5 години

Е,нали на бизнеса му трябва работна ръка.Тя е тука,но въпреки всичко търсят от чужбина.....че по евтинка.

5

Gh

преди 5 години

Изедници! Съсипаха страната щото всеки иска да е шеф ама отговорности да няма. Хората на 50 и нагоре избутаха прехода, сега ги мачкат като им казват, че за нищо не стават. Стопиха народа, сега се оплакват, че няма кой да работи докато те се правят на богаташи в чужбина. Ми няма да има кой да работи, като не цените човешкия ресурс. Не се заблуждавсйте, че роботите ще запълнят нуждата от хора....

4

Анонимен

преди 5 години

Обява за работа.Фирма търси служители. Заплата n BGN.Изисквания: - не по-малко от 55 год. опит - да има *** или инвалидна количка - задължително да има памперс - може без зъби или с чене

3

Анонимен

преди 5 години

И за хората под 30години е същото с няколко езика и образования и пак ти предлагат по 600 800 лв а ти искаш 1500 3000 и нагоре .

2

Анонимен

преди 5 години

К'апути ще ги търсите хората над 50, индивиди отговорни стриктни,склонни да работят за скромно възнаграждение.

1

тото

преди 5 години

Не ми стана ясно, коя е тая платформа и къде е?