5

Анонимен

преди 5 години

До 5 точно даже си по-близо до истината отколкото искаш единия ни вицепремиер подсказвам обича да говори за кресливи жени мерят го с тоалетна хартия и не ще да си подава оставката по пройзход е татарин и това вече не е шега а напълно сериозно а че е бивш агент от ДС а сега е получил душевен катарзис и вече се е претапицирал в нацист то д друга тема той и във сантерия шаман ще се преправи само кокала да му е в устата.А за насилника дано да влезе в пандела там и на него нещо ще му забият някъде.

4

Наблюдател

преди 5 години

Добре, че агресорът е нямал пистолет.

3

Бг.реалност

преди 5 години

Слуша бг.хип-хоп по цял ден,идоли за подражание са му мутрите издигнати в култ благодарение на бг.медии по поръчка на абсурдистан.Агресията в чалгария отдавна е неделима част от възпитателния процес и част от българското днк.И сега ,,ама ЗАЩО" ?

2

..

преди 5 години

Добре де, този пусти български език няма ли да го научите?Думата химикал има съвсем друго значение, за справка - тълковен речник. С диалектите в къщи!Ако говорим за средството за писане, то то е ХИМИКАЛКА.

1

Анонимен

преди 5 години

Какъв е бил този химикал от стомана ли. Хубавото е че не му е извадил окото. А бащата на пострадалото дете да се вземе в ръце а не да се чеша там дето не го сърби. Защото следващият път може и окото да му извади а и нещо по лошо да се случи. По нашето недоносено соц време никой не си правеше илюзии че може да си прави каквото му трекне.Защото по онова време имаше Шамарена фабрика и когато тя се пуснеше в действие и птичките и тревичките залягаха ниско.