160

Никол

преди 5 години

Защо вече не се промени закона и простичко и точничко да се приема смъртното наказание или доживотния затвор. Видимо е, че хората нямат страх от нищо и никого. Той милия само се е охлузил в опит да се самоубие......този човек инсецинирал опит ще жшвее дълго и спокойно до следващия път когато ще го дават по ТВ с нещо подобно.

159

Анонимен

преди 5 години

Той толкова се възмутил, че жената убила първото им дете, че за назидание хоп убил второто. Но не искал да го прави, нали, целта му била да посегне само на себе си. И това от млади хора. Пълен ужас.

158

със сигурност

преди 5 години

В България нормалните останаха малко

157

В момента

преди 5 години

Слушам бакшиша по БтВ. Основната му грижа,след като ги е оставил, е била да се обади на диспечерката, за да се обозначи къде е и да му намерят курс...Возил е безплатно, а това не е прието в бранша. И е *** като...Да позвъни на 112, не му е и минало през главата. Не казвам през ума, защото явно няма!

156

Анонимен

преди 5 години

"В петък мъжът подал сигнал за оказван психически тормоз над него от страна на Дарина."БАСИ, МИ СЕГА...----Това не е оправдание,ако не се е чувствал комфортно,защо просто не си е взел багажа и да си замине?Има хора,които могат да крещят,да викат,да си излеят яда и да им мине,а има хора,които на външен вид са кротки,но са способни да убият.Затова в България трябва да има закон защитаващи майките с деца,да се подпомагат и финансово,защото ако попаднат на откачени бащи,да не се страхуват да с

155

Истукан

преди 5 години

Много станаха психично болните. Трябва да се въведе задължителен преглед за всички, за да влязат в лудницата настоящите и бъдещите убийци.

154

до 159

преди 5 години

Този човек няма да живее в затвора, защото ще се самоубие там - успешно. Никой не може да спре човек, който е решил да УМРЕ.

153

до 165

преди 5 години

Детето е убито по непредпазливост от всичко прочетено дотук. Шофьорът на такси има немалка вина за това - всъщност - той е най-големият страхливец в разигралата се драма. Удивителните, които използваш на всяко изречение "говорят", че таиш неизразходвана агресия и въобще не вярвам, че няма да убиеш някого, когато си под афект. Ти си УУУУ! - ТО , типичен елемент от тълпата, която злорадства, когато гилотинират или изгарят някого жив.

152

Анонимен

преди 5 години

Успял да убие майката и детето.Но като стигнало до него ръчичката му трепнала, та не успял.Животец все пак. Но как ще го живее занапред?Аз не бих си представил да живея след това.Но аз не бих и убил,нали? Боже, умът ми не го побира!

151

Уууу!

преди 5 години

В Гърция например влизат Англиян и те не ги искат и се борят доста време,обаче днес гърците са 6 пъти по-добре от нас Българите!А се оплакват!Човек трябва да има поглед върху другите си възможности,а не само секс!!!

150

Уууу!

преди 5 години

до фашист антиДали са им момко и не малко!Мойе да са били гладни и дамса ги продали и да не е стигнало до теб!Няма на който да не е дадено!Няма кой да ти повярва!Има и архиви!!!

149

Анонимен

преди 5 години

И аз щях да превъртя ако някой убие детето ми. Съчувствам му на Викторио, но не го оправдавам. Трябва да бъде лекуван - дълго и много.

148

Уууу!

преди 5 години

Така се случва в общества когато след втората световна война влизат руснаци!Т са такива!Така възпитават и такива са ни законите!Където е стъпил руския ботуш нямам семейства!Това е гадното!Руснаците ходят на екскурзия с тантове!Днес са с поршета,но утре?!!!!Най-гадно е руснак да посегне на сестра ти!!!Гадно е!:(

147

фашист анти

преди 5 години

Нищо не са им дали,баба ми има двама братя партизани убити от фашистите и пенсията и е 300 лв. Половината и са за лекарства ,тези глупости за големите придобивки ги пиши в някой форум в Хамерика там да верват църните колко е било лошо и несправедливо и каква добра демокрация сега ни е налазила....

146

Анонимен

преди 5 години

Питам се как ще живее този човек(?) занапред.В затвор или не,знаейки че е убил детето си, дете!Или може би ще си изгради друга лъжа:жена му е убила и второто дете.

145

Уууу!

преди 5 години

Лошото е,че си заминават млади хора и то е защото собствеността се държи от комунистите(символично,защото истинските комунисти са отстранени от властта навремето и са им дадени апартаменти и пенсии.Казано им е ето държавата ви дава и вие сте активни борци против фашизма),реално никой не ги е питал!Борили са се и са изместени!Тодор Живков е пращал хора на разстрел!По късно обаче хората са доволни от неговото управление!ФАКТ!Днес Бойко е спочти същото,само дето не дава работа на всички!!!Частно е!

144

ваню хокинг

преди 5 години

Най щастлив е онзи който не се нуждае от нищо! Искането убива душата и тялото.

143

Уууу!

преди 5 години

д0 155 стефчоАма то има цел и ни се каза през 1990!Има план!Трябва в БГ да останат 5 000 000!Сега сме малко над 7 000 000!Значи 2 000 000 трябва да ги няма!!!Това е подписано и докато не се случи тук ще е така!Ричард Ран!

142

стефчо

преди 5 години

Затри се гръбнака на обществото-средната класа. Сегашния модел е няколко процента неприлично богати и останалите работещи бедняци. Това унищожи обществото ни и тези явления във една вълча глутница ще стават ежедневие!

141

Едно време

преди 5 години

Когато хан Аспарух основал българската държава, прабългарите се състояли от две основни племена-коленкури и моленкури, но едните били избити от византийците, другите претопени от славяните и.. останали само КЛАТИКУРИТЕ!