49

Исперих

преди 5 години

Кой е единствения наш съсед с който нямаме проблеми. Това е Турция. Вярно е че сме били под тяхно владичество или робство, както и да го наречем. Но винаги ли трябва да има омраза. Толкова поколения са минали оттогава. Гледам по форумите. Плюем и по освободителката ни Русия. Просто си противоречим. Трябва да уважаваме за да ни уважават. И да си защитаваме българското спокойно , културно , аргументирано. А най -добре е убий простака с мълчание може би...

48

до 59

преди 5 години

За това със сирийците : Новини гледали ли сте изобщо празноглавци такива . Чия армия се изпотрепа в Сирия ,за да избие терористите , а ? Турската . Знаете ли колко сирийци са се заселили в Турция и имат привилегии ? Не знаете ...естествено .... Колко жертви даде турската армия , за да избие терористите , които в противен случай вас щяха да избият и все още дава ... вие още ги мразете .Аз бих се засрамил малко.Че и на всичкото отгоре говорите за неточни и непълни неща само за да ги оплюете.

47

някой

преди 5 години

Турците имат научни постижения : тази година младеж на ок . 18 г. разработи технология която успешно се бори с рак и получи признание . Вие ги мразете ... като се разболеете първо при тях бягате обаче . И за разлика от вас хората не таят толкова злоба и омраза ... вие още ги мразете ...нищо че не ги познавате ...

46

до 59

преди 5 години

Хаха . Пука че им дреми , че ги мразиш . Хората поне се развиват и имат цели . И спрете с това има 1000 причини да ги мразим и т.н ... То по тази логика има хиляди причини и българският народ да е мразен ...и наистина не сме харесвани ... особено пък от австрийците ...1) Какво са ти направили ?2) С какво ти се виждаш по-високопоставен от тях ? С какво освен език и религия ти си по-различен от тях ? 3) Нямаш отговор ,нали ? Само оправдания и предразсъдъци .Някой ден много ще съжаляваш .

45

софиянец

преди 5 години

ДА АЗ СЪМ ХЕЙТЪРМРАЗЯ ТУРЦИТЕХИЛЯДА ПРИЧИНИ ИМАМЕ ДА ГИ МРАЗИМЕ-И НИТО ЕДНА ДА ГИ ХАРЕСВАМЕ.пИТАЙТЕ АРМЕНЦИТЕ,ГЪРЦИТЕ,ИРАНЦИТЕ ,СИРИИЦИТЕ И ВСИЧКИТЕ ИМ СЪСЕДИ ЗАЩО ГИ МРАЗЯТ.АЙДЕ ДА СМЕ МАЛКО РЕАЛИСТИ.А ТИЯ МЕГАЛОМАНСКИ ОБЕКТИ ИМ ГИ СТРОЯТ ЯПОНЦИ И ЗАПАДНЯЦИ С ПАРИ НА ЗАЕМ.ТУРСКИ СА САМО ЧАКЪЛА,ПЯСЪКА И ОБЩАЦИТЕ.ХАЙДЕ ДА СМЕ РЕАЛИСТИ И ДА ВИДИМ ФАКТИТЕ КОИ СА И ЗА КАКВО СА.И КЪДЕ СА СЕ НАСТАНИЛИ И КАКВИ СА ИМ СЪНИЩАТА НА ТУРЦИТЕ.КАКВИ СА ИМ МЕРАЦИТЕ НА ФЕСО-ВЕТЕ.ПИТАНКА.

44

софиянец

преди 5 години

До ...И АЗ

43

Един турчин

преди 5 години

Турция дори развива своя ядрена програма.Незнам дали знаете,но въздушното пространство на България се охранява от Турция.Това е по линия на НАТО.Турция в момента започва да пуска високо-скоростни влакове до 40 големи града.

42

до 2

преди 5 години

ти вземи погледни първо летището в София , което прилича повече на автогара отколкото на летище и после коментирай останалите . И също така : Хората без мозък , говорят най-много . Както искаш така го разбирай .

41

Анонимен читател

преди 5 години

Много извинете , но вие наясно ли сте с положението на България . Турците , които наричате ориенталци , варвари и т.н създават с всеки изминал ден нови технологии и правят нови научни открития. Ако не ми вярвате отворете и проучете !!! За съжаление разполагат с технологии , които българите не са сънували . И не само те . Вместо да плюем всеки ...да вземем да се съвземем и да направим нещо . Всеки иска промяна но никой нищо не прави . Вината не е единствево в държавниците..

40

...

преди 5 години

Аз предпочитам да е по-далеч ;)

39

999

преди 5 години

Ако влезете в Гугъл Мапс и потърсете разликата в км - ще има дълго време да се опитвате да асимилирате заглавието на статията !!!

38

Анонимен

преди 5 години

"Истанбул" такъв град няма, казва се Цариград!

37

Ok

преди 5 години

Next by EU. But wai wait 11 years.

36

bluesky1

преди 5 години

България ще остане резерват, даже Македония че ни изпревари!!!

35

Анонимен

преди 5 години

И за какво са ни да са ни `близо`??Не ги искаме близо. Колкото по-далеч, толкова по-добре.

34

House M. D.

преди 5 години

как ще ги стигнем турците?? Всеки ден с герб е пирон в ковчега на народа.

33

Щерю

преди 5 години

Още и още мръсен въздух над България...

32

тонката

преди 5 години

останаха ли съседи, които да не са ни надминали? Но ние твърдо продължаваме напред с герб, *** и упорити сме до последния неемигрирал българин.

31

Анонимен

преди 5 години

"а бе, за 30 години евродемокрация, какво построихме ние???"Ремонтирахме партийния дом в София. Опа, още не сме.

30

Анонимен

преди 5 години

В Истанбул цената на жилищата е наполовина, та дори и по ниска от София, в мегаполис на два континента, световен център, а сега и с най голямото летище в света и до отчетем, че доходите им не са по ниски от софийските. И кой разправяше, ме жацата като видяла, ме подкованат коня вдигала и тя крака. Помислете пак - кой е жабата, господа европейци?