80

Вуйчо

преди 5 години

До анонимен!Г-н анонимен,За писане не е достатъчно само да се знае азбуката! Трябва да се владее правопис, граматика, български език, трябва да е налице достатъчна обща култура! Много неща трябват за съставянето на смислено изречение. Когато си анонимно нищо, си анонимно нищо и колкото и да се пъчиш не можеш да бъдеш повече от анонимно нищо!

79

ognyanz

преди 5 години

До "*** за смях..." Поредната тролска г'лупост за тиражиране. Честито!

78

Курнелия за смях...

преди 5 години

Хората от село Шарково разказват, че *** Нинова и козата, която тя прегърнала носели еднакви фланелки с надписи Герб ни убива....Всяка прилика с протеста на майките е случайна...

77

ognyanz

преди 5 години

До НАБЛЮДАТЕЛ: Всеки може да отиде. *** и ти и им кажи на място мнението си. В цивилизованите държави политик като Валери Симеонов след такова изявление наистина си подава оставката. Искаме ли да сме като тях или не? Май Бойко не иска.

76

Анонимен

преди 5 години

Хайдееее, сега системата "убива" и певци, и музиканти и футболисти! Само, че всички не разбраха, че системата дрябва да даде на работещите и здравите, за да има отчисления за болните и инвалидите. Не може един работещ за взима по-малко от инвалид.

75

Анонимен

преди 5 години

Хайде стига вече с тези 10 кресли и платените статисти

74

Анонимен

преди 5 години

"защото тези протести са рехави и им остават поне още 393 дни да протестират..."------------Толкова пари имат комунистите, не могат да платят на повече.

73

Анонимен

преди 5 години

Аз в репортажа майки не видях, камо ли болни деца. Някакви мъже се разхождат. Защо го наричат протест на майки?

72

заедно

преди 5 години

В един глас ревнаха и Нинова и Радев срещу Симеонов. Та даже и жената на Радев се изказа срещу Симеонов. Комуноидите използват абсолютно всичко , включително и трагедията на клетите деца , за да се докопат до властта. Пресен е спомена от преди няколкоседмици , когато Нинова ходеше дасе целува с болните чу..***..ви козички и овчички , за да покаже колко се грижи за животновъдите. В същото време от ЕС казаха , че единствения начин да се елиминира болестта е евтаназия.

71

с рогата напред

преди 5 години

а тия кресливи женуря къщи и мъжове нямат ли да си въртят дома а хукнали с децата си по протести правителства да свалят

70

ognyanz

преди 5 години

До "не съм оптимист": Не използвай късата памет на хората - когато правителството на Орешарски подаде оставка, протестиращи нямаше отдавна. Причините бяха в коалицията БСП-ДПС, вече не искаха да управляват в тоя формат. И пак си получихме банкянския тарикат за съжаление, но поне без Дянков.

69

ognyanz

преди 5 години

До смехрко: Много точно си го написал: Детето е "уж с уреждане". Бойко където му дадат думата, все повтаря, че догодина в бюджета ще има още 150 милиона за хората с увреждания. Но протестиращите толкова дълго ги разиграваха, че вече не вярват на обещания. Особено ако това ще зависи от пишман-патриот като Валери Симеонов.Ясно е че накрая ще си подаде оставката.

68

не съм оптимист

преди 5 години

Правителството на червения Орешарски падна след близо 400 ежедневни големи поредни протеста в центъра на София срещу коалицията на БСП и ДПС. Така, че не съм оптимист , защото тези протести са рехави и им остават поне още 393 дни да протестират...

67

майки ли?

преди 5 години

Сещам се за Соломоновата притча за двете майки (истинската пуска ръката на детето, за да не го разкъса). Тия протестиращите са готови да докарат пневмония на обездвижените клетници, само и само да изпълнят платената поръчка. Нито са майки, нито са читави хора.

66

Анонимен

преди 5 години

За голямо мое съжаление, Симеонов ще излезе прав за политическия привкус на протестиращите майки. Защитавала съм тези жени и техните деца, но се чувствам излъгана от тяхното поведение!

65

Анонимен

преди 5 години

Симеонов е надут пуяк, всички искания на майките бяха приети, тогава...за чий интерес протестират!

64

оставка

преди 5 години

ОСТАВКА! АКО БЕШЕ В ДРУГА ДЪРЖАВА ДОСЕГА СТО ПЪТИ ДА СА ГО ОТСТРАНИЛИ И ДА СА ГО ЗАБРАВИЛИ....ОСТАВКА! ТОВА НЕ Е ПОВЕДЕНИЕ НА ДЪРЖАВНИК!

63

Алоо

преди 5 години

къде са организациите за закрила на детето да се спре спекулацията с децата и да се приберат в домовете си

62

П.Петров

преди 5 години

До отЪ шопско"Пожарникарот" винаги така прави- бега далече, щото е много смеУ !

61

П.Петров

преди 5 години

До смехркоОт студ се мре по-приятно, отколкото от глад !