22

Bg izmet

преди 5 години

B.b. e. Zagrijen Za carigrad ne Za bg.harcheneto na PARI OT nekadarnici do tova vodi.

21

Жалко за...

преди 5 години

..момчетата, но заглавието е, меко казано, подвеждащо. Каквито и знаци да е имало/нямало, няколко неща са абсолютно сигурни: колата е излязла на централен път без да спре, през нощта, идвайки от селска уличка, при отлична видимост и включени фарове на камиона. Може знакът да не е бил поставен по всички правила, може тирът да се е движил с над 60 , но да излезеш на главен път без да намалиш и да се огледаш - това е тотална грешка на шофьора на колата.Както вече казах - жалко за момчетата..

20

Анонимен

преди 5 години

В Гърция всички знаци са поставени много точно и логично! В България нама един поставен знак точно и логично! Кога ще се разбере, че това мвр е едно голямо нишо

19

Анонимен

преди 5 години

Тези момчета са от региона. През това опасно кръстовище са минавали десетки пъти. Видимостта е отлична. Няма храсти, няма треви, няма дървета. Фаровете на идващия от Плевен товарен автомобил се виждат минимум от триста метра. Има си знаци, има си всичко. Друга е причината.

18

Аз

преди 5 години

Всичката ни работа такава. Корупцията реално убива!

17

хм

преди 5 години

Преди знака СТОП има ли сложено ограничение на скоростта? ;)

16

Джедай Мастър

преди 5 години

Този знак стоп сам ли се е поставил? Някой ушев пак не си е свършил работата, но кой - няма да се разбере.

15

Peter

преди 5 години

Знакът е бил от новите, дето трябвало да светел сам(акумулирал ток от слънцето), но реално не работело осветяването. Съответно май не е отразявал светлина, защото по принцип трябвало да свети....някаква такава глупост. Като се обърне колата...пътища много...

14

гост

преди 5 години

без коментари, били са пияни като казаци, няма кво да се пише знаци, пътища криви и т.н

13

Водач

преди 5 години

Тия са големи "биещи тъпан"от тоя институт. Бях чувал че има виновни водачи, виновен път и пътни условия, но знак да е виновен вече ми идва в повече.

12

Анонимен

преди 5 години

..... колата да е на 50метра. Все пак тирът е карал поне с 80км/ч и я блъска без спирачен път защото не очаква. Тя една кола спира от 100км/ч за 40метра с изрядни гуми и спирачки, какво остава за тир, ако е и натоварен. Да почиват в мир душите на тези млади хора. А който е спал там и е объркал знаците трябва да му се търси отговорност.

11

Анонимен

преди 5 години

Като се кара по тъмното и си на къси не се вижда достатъчно добре кръстовището. Дори като карам по познат път, където знам, че има кръстовище, то намалявам и се оглеждам отдалече, знам, че кръстовището е там, но не го виждам. Вижда се по-късно. Т.е. ако няма знак, ако е карал по-бързо и е бил на къси, то шансовете му да види, че има кръстовище са доста малки, да не кажа никакви. 70км/ч на къси, няма знак, кръстовището няма да го видиш преди да минеш през него. А иначе е нормално колата да е....

10

Анонимен

преди 5 години

Хора, днес намерих път с осева линия. Много е готино да караш по такъв. Ще го запазя в тайва докато мога, че ще стане навалица, голям сейр. Пожелавам ви поне веднъж в живота си да покарате по такова чудо, стискам палци на всички. Умната!

9

Странно...

преди 5 години

...карам ежедневно и мога да потвърдя, че по българските пътища наистина има сериозно количество неправилно поставени знаци. Които могат / и предизвикват!/ проблеми за шофиращите. Но съотношението "калпави знаци/ калпави шофьори" у нас е поне 1: 100. Уви, това са фактите. За 500 км пропътувани - я видя, я не видя калпав знак. Но 100+ съвършени ***.оти на пътя са ми гарантирани...

8

Анонимен

преди 5 години

Този, който в поставил знаците ще понесе ли отговорност?! Да речем доживотна в урановите мини

7

Митко

преди 5 години

Пътищата в България ни убават бавно. Липса на маркировка, знаци, мантинели, обрасла растителност покрай пътя, липса на видимост, дупки, кърпежи и т.н. Все важни предпоставки за ПТП

6

психо

преди 5 години

сигурно са виновни знаците ,можеше да не се споменава че колата е била на 50 метра от удара ,това всеки ще се досети сам .

5

Обективен

преди 5 години

Хубаво е всеки да си прочете какво е коментирал при първите две новини за тази катастрофа и как хвърля цялата вина на шофьорите. Дано следващият път спре да пише дивотии.

4

Анонимен

преди 5 години

Понеже няма знак Стоп, трябва да тръгне да пресича главен път нощно време без видимост?

3

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 2Е да бе, ама за да се оправят всички тия неща се искат усилия, къде къде по-неангажиращо е едно "с несъобразена скорост" или "млад шофьор"...под въздействие на" и т.н.т.