12

Анонимен

преди 5 години

3 - стига глупости - ако бъдат забранени всички партии политиците избеесни ще станем като Венецуела. бизнеса ще избяга, ЛИДЛ, Фантастико, МЕТРО, БИЛА ще фалират, безработицата ще надхвърли 200 процента, банките ще си изтеглят парите и държавата ще фалира.

11

Анонимен

преди 5 години

Даже и седма не му е, само 6 години е управлявал...чисто време Борисов управлява 6 годиноии 8-9 месеца. седнете и направеет сметка. - първи мандат изкара 2години и 7 месецавтори мандат - точно 2 годинитрети мандат - досега - една година и пет месеца.това са точно 6 години управление на Борисов. имаше няколко служебни кабинета и поне два от тях бяха червени - на Близнашки, и на Герджиков. А Орешарски управлява 14 месеца

10

Анонимен

преди 5 години

2013Г Е НА ПЪТ ДА СЕ ПОВТОРИ. ТРЯБВА ДА ПОМНИМ УРОЦИТЕ- ОЛИГАРХИЯТА КУПУВА ПРОТЕСТИ, ИДВАТ БСП НА ВЛАСТ, ФАЛИРАТ БАНКИ И ВРЪЩАТ ПАРИТЕ НА ОЛИГАРСИТЕ, А МАСРАФА ГО ПОЕМА БГ НАРОД- ДО СЕГА Е СТАВАЛО ТАКА.

9

Анонимен

преди 5 години

КрАсино,*** ГЕРБ И БОРИСОВ НЕ УПРАВЛЯВАТ 10 ГОДИНИ ,ТАЯ МУ Е СЕДМА ,ПЛЮС ТОВА БОРИСОВ И ГЕРБ НЕ УПРАВЛЯВАТ САМИ!!!!Как пък не млъкнахте от година и половина и дори от две години и половина още от преди ушатия да бъде избран за пРезидент.Такова чудо не се помни,"бизнесмените"червени с половин уста одобряват бюджета,пишман синдикатите също,финасовия министър на Костов Муравей Радев също,САМО КУКУНФРЕЛА И КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ МЕДИИ са недоволни.Вървете на майка си в.....

8

Анонимен

преди 5 години

Работата е ясна бсп колкото и да им се краде пак ще са опозоция най вероятно с още по малко депотати от сега

7

NN

преди 5 години

Журналето - властта се пише с две "т".

6

Анонимен

преди 5 години

Има ли държава в Европа,където етноси са в управлението?

5

Анонимен

преди 5 години

Пак червени утопии и сънища за власт! Има ли в Европа държава в която комунисти да управляват?

4

Анонимен

преди 5 години

Ай, ай, ай, Петров. Как пък все ви намират такива едни знаещи, и все бият в една точка - колко БСП не била направила това и онова.Айде малко обясни защо толкова години ГЕРБ нищо не прави, защо като дойде време за избори ги манипулира и купува, защо за най-малката опасност Тиквата търчи в САЩ И Брюксел за подкрепа? И реве в Парламента, че не можели да взимат един милиард щото на него му трябвали 16 милиарда??Герб първо да си погледнат мръсното бельо. После да ни показват разни умници.

3

zeus

преди 5 години

Нещата ще се оправят само ако бъдат забранени всички партии, границите затворени и политиците *** по дърветата.

2

On Air

преди 5 години

On Air се финансира от Путин.Така, че не се изненадвайте, че всеки *** които е против властта ще намери медиина изява в тази телевизия.

1

Туй ДеПеСеТо

преди 5 години

ДеПеСеТо ще даде визия. И това доживяхме. Съвсем са се чалнали тези нещастници! Да ходят да се наддумват с Нинова по телевизиите, пък които иска да ги гледа.Но, до тук.