24

Въпрос

преди 5 години

А докога председателят на Народното събрание ще се проявява като партиен функционер?! Няма и закога да се поправи...

23

Коментатор

преди 5 години

А като прочетохте, че президентът представлява страната в международните отношения, не се ли запитахте кой и защо изземва това правомощие?! Добре е, че В.С. поне навън не се е развихрил...

22

УЖАС

преди 5 години

ГЕРБ ЗАДЕЙСТВАХА И ЦВЕТА "...НОМЕТА". СТРАХ ГИ ТРЕСЕ. АКО НАРОДЪТ ГИ ИЗРИНЕ, ЩЕ ПИТАТ КЪДЕ С.РАТ ГЛАДНИТЕ. СТРАХЪТ ОТ РАДЕВ ГИ НАКАРА ДА ИЗПЕРКАТ ОКОНЧАТЕЛНО. И КОГА ПРЕЗИДЕНТЪТ Е КАЗАЛ, ЧЕ ЩЕ ГИ "ОПРАВИ". ТОВА Е СПЕЦИАЛИТЕТ НА ГЛАВНИЯ ЛЪЖЕЦ НА РЕПУБЛИКАТА БАШ БАКАНИН БОЙКО ОТ БАНКЯ. И ЦЕЦО ЛАЙ НО МЕТА И ТОЙ Е "ВИНАГИ ГОТОВ'. ДА Я ПРАТЯТ ЦВЕТА ДО ВИЕТНАМ ДА ВИДИ СТОЛИЦАТА ПЕКИН, А ЦЕЦО ДА СИ КУПИ НЯКОЙ ДРУГ АПАРТАМЕНТ НА БЕЗЦЕНИЦА, ЗА ДА ГО ПРОДАДЕ НА ДАЛАВЕРА. ЕТО ТОВА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ

21

Do gospodin Krum

преди 5 години

Togava predlojete gospodin Zsvetia Ddouhh....za da e siguren uspeha na 100 procenta...che niama da ima nujda i ot invitro v badesteto na rbg...

20

Анонимен

преди 5 години

Ученическо съчинение на среден ученик. Среден (2 1/2). Всички са сякаш от амбициозните некадърници и нахалните посредственици, които имат здрави лакти да се доберат до Вожда и да коленичат.

19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 18Подкрепям ви напълно, жалко, че сте един от малцината, за които очевидния политически инженеринг на Борисов си остава "невидим".По-неизбираема номинация от тази на Цачева няма в цялата държава, и "Винету" да вземе да предложи тъкмо нея! Очевидно добре промитите мозъци още от Тошово време не вдяват дори толкова анекдотична ирония - Умен-Румен е там тъкмо заради номинацията на Цецка - това първо, и едва второ - на Решетников.След половин година Умен-Румен взе, че си повярва...

18

Анонимен

преди 5 години

"Да, това е 100% мажоритарен вот госпожо и хората гласуват за този който искат и са сметнали за необходимо да го направят"-------------По-вярното е, че народът гласува за да не бъде избран някой. Лично Борисов направи Радев президент, иначе нямаше никакъв шанс

17

Политолог

преди 5 години

ПРЕЗИДЕНТЪТ НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВА ФАКТИЧЕСКА ВЛАСТ!Е, ОСВЕН ДА ДАВА АМНИСТИЯ НА ПРЕСТЪПНИЦИ И ДА ЗАБАВИ ВКАРВАНЕТО НА НЯКОЙ ЗАКОН, НО НЕ И ДА ГО ПРЕДОТВРАТИ

16

Анонимен

преди 5 години

"В тази връзка Цвета Караянчева размишлява: Дали някои от президентите някога се е питал дали е щял да бъде избран, ако народът е трябвало да ги избере, за да управляват държавата, а не в техните представителни функции."Да, това е 100% мажоритарен вот госпожо и хората гласуват за този който искат и са сметнали за необходимо да го направят и ДА народа би гласувал за президент, който може да поема отговорности и да му се търси сметка, ако бяхме президенска държава!

15

Анонимен

преди 5 години

Доколкото е известно председателят на парламента в една парламентарна република е първият човек в държавата (дори и преди председателят на МС). Защо "първият" човек в държавата се оплаква от "церемониалния"?

14

Крум

преди 5 години

Създаваме президентска република и мислим кой избираме. После от него изискваме да носи ПЕРСОНАЛНА а не ПОЛИТИЧЕСКА отговорност.

13

Анонимен

преди 5 години

Имам въпрос:защо толкова ги е страх от Президента и го плюят непрекъснато!?

12

Анонимен

преди 5 години

Трябва да сме президентска република като Русия, Турция и САЩ.

11

Евроатлантик

преди 5 години

Нали от Бангладеш щяха да дойдат да бачкат за 200евро.

10

Така де

преди 5 години

Президентът е трън в очите на ГЕРБ, защото им вади кирливите ризи. Българският народ очаква отговор от ГЕРБ, защо за десетте години в които управляват изведоха България на първо място по корупция и кражби?!

9

Зозо

преди 5 години

пРезидента беше избран с гласовете на БСП, ДПС и Атака. Всичките подчинени на Москва!!! Най - крив е Бойко, че не издигна Фандъка, а Цецка.

8

Анонимен

преди 5 години

Ти, фръцло, си начело на Парламента и вместо да коментираш Президента би трябвало да си отговориш на един въпрос: Защо паднахте толкова ниско, че да търсим разум и закрила от ЕДИН човек, а не от СБИРЩИНАТА под твое ръководство?

7

анонимен

преди 5 години

Тези си мислят че са над всички.Като гледаме какво се случва в България последните 30 години редно е да си потърсим друг вариант на управление.Или трябва да ги оставим да ни ликвидират тотално.?

6

Ставрю

преди 5 години

Пречи ви урудливи гербаджии тоя президент ако мижехте колела да сложите на държавата и нея бихте разпродали то и дали остана нещо. Вие госпожо просто селувате мръсния *** г ъ з на гроб.

5

Зозо

преди 5 години

Гладен *** президентска република сънува!!!