100

Анонимен

преди 5 години

Какво ми дреме, че простаците затъват в дългове?

99

Анонимен

преди 5 години

До А,даЧе нали всичко е шест. Всяка втора реклама е за бърз кредит. Нали цъфтим.Точно де, баламите имат повече и могат да си връщат кредитите.

98

Работник

преди 5 години

До АнонименЕ как бе?! От ГРОБ казват, че просперираме!И аз казвам така.Позволявам си неща, за които преди 10 години не съм си и помислял.В същото време мои близки и приятели си позволяват неща, за които и сега не мога да си помисля, а преди 10 години аз съм бил по-добре от тях.Просто няма база за сравнение.

97

Сократис

преди 5 години

Много правдиви коментари (включително и моят), се изтриха, но видеото с тези налудничави брътвежи стои и безнаказано ръси "мъдростите" на необразовани, нагли и лъжливи индивиди...Изводите, за кого работи това средство за масова информация, са ясни, но остава да се уточни кой поръчва и плаща, за да се изкарват виновниците-жертви, и да се срива доверието в институциите и държавността...

96

Анонимен

преди 5 години

Абсолютна глупост и откровена лъжа!Пари вече не достигат само на баламите, които искат Аифон сега, веднага на момента вместо да си направят сметката, могат ли или не могат да си го позволят.Давам Аифон само като пример, но той е доста показателен.Аз не разбирам как хора със значително по-ниски заплати от моята имат по-скъпи коли, телефони, часовници, дрехи и т.н. и даже имат пари за цигари.В същото време не престават да се оплакват колко са зле.

95

Аха

преди 5 години

Както казва героят на Ал Пачино в "Адвокат на дявола" - Суета - любимият ми грях.Ако няма *** няма да има и касапи. Но друго си е да нямаш пари за храна, но да седнеш на барчето и да изкараш айфоня на масата.Получавам висока заплата, но имам желязно правило - заеми не давам и не вземам. Свободата Санчо...Банките да ме фанат за шлифера, пари не им дължа и това ме прави по-свободен човек. Следвам принципа - ако не мога да го купя кеш, значи не е за мен.Не съм суетен и алчен и съм свободен!

94

Анонимен

преди 5 години

Е как бе?! От ГРОБ казват, че просперираме!

93

Анонимен

преди 5 години

Пирамиди Фараони и балъци за милиони.

92

Анонимен

преди 5 години

Кредити и златни пирамиди, това е България.

91

Анонимен

преди 5 години

До по3драв от АвстралияЯ сега след като сравняваш и заплатите, вземи сравни и разходите и ще вземе да излезе, че с 5к в България май се живее като цар, а с 5к $ при теб като плъх. :)

90

Колев

преди 5 години

ХА-ХАААА, МИ ДА НЕ СА ГИ ВЗЕМАЛИ! ЛЕСНО СЕ ВЗЕМА НАГОТОВО! АЗ ЩО НЯМАМ КРЕДИТИ!!! ЩОМ СА ВЗЕЛИ ДА СИ ГИ ВРЪЩАТ---НЕ МИ ПУКА!

89

Анонимен

преди 5 години

Наистина ги държат мутри,а държавата къде е?????какви са тези лихви????защо никой не контролира нещата??????

88

Берлин

преди 5 години

Оф, наистина е много гадно с тия кредити. Дават ти ги някакви мутри, и ако не им ги върнеш, те пребиват. Извадих луд късмет, че съм в Германия и получавам тлъста заплата. Пу, пу...!

87

Един от Северозапада

преди 5 години

Долна лъжа! Цъфтим и връзваме, Не четете такива статии, а слушайте, какво ви казват от партия БАЦЕ И СИЕ.Икономиката се развива, трупат се резерви, а Баце в момента размишлява, с колко да вдигнат пенсиите. Народът като луд купува апартаменти, нови автомобили, на границата чакат гастарбайтери он Бесарабия и Македония, но като се върнаха нашите 2 милиона емигранти, заради високия стандарт тук, няма място за гастарбайтери, и стоят навън, пиле не може да прехвръкне през греницата.Герб-победа, мачкай

86

Анонимен

преди 5 години

Колко коректен да е платец, който няма 1000 лева, тегли едно бързо кредитче и след година му искат 6000?

85

по3драв от Австралия

преди 5 години

До този с 5к в БГ, само си за съжаление, ти зимаш колкото един портиер в сградата в която работя, и той ги зима с нищоправене за разлика от теб бе!Тук минималната заплата е $2800 я зимат хамалите! Начинещи студенти почват с $75к без накав стаж. Хората с професия като мен с опит в Европа и Австралия зимаме по 6 цифри на година в долари някой стигат до 200к. Пише го на всяка 3та обява за работа ако отвориш сеек.ком.ауТия 5к лв. ако не беше казал че е заплата щях да мисля че си на соцял бе!

84

Анонимен

преди 5 години

А закон за фалит на физически лица кога? Единствената държава в ЕС сме без такъв. Ясно, че банковото лоби дърпа конците и на депутатите и на премиера и на мая манолова. Ама това нашето никъде го няма!

83

Българин

преди 5 години

Лихварството е грях във всички религии. Да правиш пари от пари, без да си добавил никаква стойност. Да вземеш кредит е по-лошо от това да нямаш пари.

82

Анонимен

преди 5 години

До BayazitВърви и ти на *** ...ата си, не си мисли, на тях също не им пука, нито на к..а нито където и да е за теб. Ама няма да го направиш, нали? Такива като теб никъде не мърдат дай им само да говорят тъпни и да се чешат там дето не ги сърби.

81

А,да

преди 5 години

Че нали всичко е шест. Всяка втора реклама е за бърз кредит. Нали цъфтим.