64

муспи

преди 5 години

Горящата еврейска гнус в Шеола е нужна, за да може като се погледне надолу да се изпитва удоволствие от възмездието! Ще кажат жидите - антисемитизъм! Но това е и важна част от Любовта, за която евреите си мислят че е продължителна ерекция, а то е наслада че има разделяне! Вървете по дяволите прасета и змийки!

63

stella

преди 5 години

До ХмBRAVOOOOOOOOOOoooooooooooooooooooooooooooooooooo

62

stella

преди 5 години

До Мдаotlichno, logichnooooooo kazano, bravo

61

муспи

преди 5 години

В Европа се чудят какво е това геноцид, особено е чудно на българите?! Знае се за нацисткия геноцид, когато са кремирани 66 милиона еврея, но друг няма! А българите много се чудят и какво прави полицейски отряд в синагогата?! При нас все още това не е развито, даже в джамиите няма охрана, няма охрана и на мачовете на -Ц-С-К-А-?

60

БОГ ДА ПАЗИ ЕВРЕЙТЕ

преди 5 години

Еврейте не са виновни,за нищо винавни са европейците,защото вкарват в страните си ислямисти и екстремисти!Бог да пази ЕВРЕЙТЕ,както и европейците!!Еврейте не са виновни че в България полицаи и други работещи вземат жълти стотинки винавни са българските работодатели!БОГ Е ВЕЛИК!!

59

Анонимен

преди 5 години

Престанете с глупостите. Не всички евреи са еднакви. Заради част от тях им е излязло име, но не означава че всички са такива. На българите ни е излязло име че сме бандити, мутри, комунисти, русофили,тарикати, лъжци...но аз не съм такъв. Гледайте Фокс Нюз, колко евреи водещи са против Сорос и подобни, и гадните им номера.

58

муспи

преди 5 години

До Дарвин философСинагогата е храм на дявола яхве! Юдаизма е войнстващ атеизъм. В дявола няма Дух, той дава на слутиге си земни награди - власт, пари, кръв - убийството е неговата същтност: - "Вашия баща е дявола и вие вършите похотите му. Той открай време беше човекоубиец!" - казва Христос. А Той не е евреин, както пише по долу един ***, Той е бял и проповядва на бели и се изповядва само от бели! Вижте християнството примерно в Южна Америка, за да видите фарс, - ето папата е дивак!

57

Дарвин философ

преди 5 години

В синегогата има вярващи хора.Лошите хора не ходят в храма.

56

муспи

преди 5 години

Ето как трябва да се действа срещу дивашкото племе завладяло Парите, Правителствата и Армиите на света и провеждащи геноцид над бялата раса! Прошка никога, - вечно проклятие за вас диваци!

55

Неук

преди 5 години

Колко омраза и страх от въображаеми врагове струи от повечето коемнтари.Много озлобени същества. Всички други са им виновни - евреите, американците, руснаците, хомосексуалните, черните, рептилите...

54

Анонимен

преди 5 години

До ЦигъларБабената ти трънкена..

53

naTpoHa

преди 5 години

Ще изчезнете както всеки един животински вид досега, защото единственото което желаете е да подръжавате на вашите богове.

52

Мда

преди 5 години

Богоизбраните могат да бъдат спрени само от Бог!И е много възможно това да стане,защото те прекалиха-вече им е малко да са богоизбрани и поискаха да са Богове!А това няма как да се хареса на Истинския Бог.

51

...

преди 5 години

До Анонимен"Конспирационни теории" - с ирония и насмешка се появява всеки път, когато някъде се пише нещо негативно, но вярно за евреите - нали? Винаги. Защо ли?

50

Дали

преди 5 години

До ХмНе може! Те ще те локализират и ще те ликвидират! Службите са под техен контрол! Само извънземните само могат да се преборят с тях - и това ще стане.

49

SpaceX

преди 5 години

52 Точно просвещение е необходимо за такива като теб защото антисемитизма се корени именно в безпросветността.

48

Хм

преди 5 години

Естествено че не това е начинът да спрем ев.реите,даже е вредно за каузата,защото ев.реите се представят за жертви!Правилният път е просвещение,трябва всички злокобни дела на ев.рейският елит да бъдат извадени наяве и всички да разберат за какво става въпрос!А истината е потресаваща-евреи са замесени или са творци на всяко едно голямо Зло,сполетявало човечеството!Както се казва-истината ще спаси Света!

47

Емил

преди 5 години

До иванИзраил е Божий, но юдеите (фракция от тях) са тези, с които Исус спори и те го убиват! Израил е тези, които приеха Христос за Свой Господ и Спасител - Какъвто и Е!

46

Анонимен

преди 5 години

до 43!Е как ви обират неможах да разбера след като вие сами си навирате носа при тях!

45

Верно е!

преди 5 години

Братя българи, вижте, че османците са ни пуснали от робството си, но бедността ни не свършва! Над нас владеят от столетия евреите и богатеят от нас и от България! Ние сме месото, което те ядат! Ние сме робите, а евреите - нашите невидими господари! Обичам хората и съм жизнерадостен човек, но робството на тия ми идва до гуша!