9

Анонимен

преди 5 години

В следващия си живот ще се преродят като ханъми на разгонен турчин дето ще ги клати по седем пъти на ден.Отеца Сина и Духа от църквата отдавана си взеха по един билет и емигрираха от нея ама от друга страна ду.хането върви здраво.Ти не се плаши че имат прозорец отгоре и отдолу купона ще стане като дойде разгонения бежанец и намери задната врата на изповедалнята така ще изповяда разгонения поп че после ще основе гей църква.

8

Анонимен

преди 5 години

Тези в следващата си инкарнация ще бъдат на ***-ната страна. Гаранция.

7

мюмюн

преди 5 години

Юдейо-християнството е най-градиозната измама на последните 2000 години! Монотеистична религия, ужким, но е света троица - Во имя отца и сина, и светова д,уха, амин!! Дрън дрън, та пляс!

6

Чалгарин дудаев

преди 5 години

СИГУРНО В ИЗПОВЕДАЛНИТЕ НА ТЕЗИ СВЕЩЕНИЦИ ИМА ДВЕ ПРОЗОРЧЕТА.ЕДНО ОТ ГОРЕ И ДРУГО ОТ ДОЛУ.

5

tod Kosh

преди 5 години

Гнусно , много гнусно!

4

Анонимен

преди 5 години

Католичеството и протестантството не са Божия Църква а ерес!

3

Анонимен

преди 5 години

Модерно е сред хомосексуалистите да става свещенници! Скоро видях един *** който по-рано дори и не криеше това, станал свещенник.

2

Коце кмета

преди 5 години

Давайте им попадии че изперкyляcaха. Не им върви на германчетата - преди са ги опъвали преподобните, сега ги опъват мигрантите. Абе що по времето на Адолф нямаше такива неща?

1

Бау

преди 5 години

Тези са най-добрия пример за "съществуването" на бог. Те знаят много добре, че всичко е измислица и няма да отидат в никакъв ад. За това си позволяват подобни неща. Това са хора, които нямат никакъв страх, че ще бъдат наказани от приказния герой.