50

Анонимен

преди 5 години

Бойко и Сотир се надпреварват кой ще стане по дебел

49

Анонимен

преди 5 години

По резултатите ще ги познаете!Досега резултатите от работата на прокуратурата клонят към абсолютната нула!

48

Анонимен

преди 5 години

Истината е, че мониторинговите доклади от Брюксел за борба с корупцията са силно отрицателни за България...........затова сега цацаратурата имитира активност!

47

Анонимен

преди 5 години

Ще се разширява..............това ясно, но накрая може да се спука като балон..............поради липса на доказателства!!Това ли казва Цацаров???

46

Анонимен

преди 5 години

Оставкаааааааааа!

45

Анонимен

преди 5 години

Колко предприятия са приватизирани, след това фалирани в България???Ако се разследва "Полимери"-Девня, трябва да се разследват поне още 100 такива завода!Тия Баневи са за затвора, това ясно, но има много други като тях............знайни и незнайни "герои"!!!

44

Анонимен

преди 5 години

Някога Баневи заели ли са се с някое предприятие, което да не са фалирали?! И изобщо, какво да си говорим за икономика, направена от ченгета?

43

To6ko56

преди 5 години

Разбрахте ли, понеже имало арести на знакови фигури, се засилва натиска за предсрочни избори. ПРОСТО НЕ СМЕЯ ДА КОМЕНТИРАМ.

42

Анонимен

преди 5 години

Народът е ограбен, държавата е ограбена. Наред са грабителите да бъдат ограбени и превъзпитани. Колелото на историята се върти. Диктатура на гербериата, прокуратуриата и т.н.

41

Анонимен

преди 5 години

Единият в Софийския, другия в Сливенския. Лошо, другари, лошо. Лошо ли е да ликвидираш губещо предприятие и да прибереш парите от скрапа? За двама души стигат парите да станат милионери. Ако за това се влизаше в затвора, Костов и Мафиянски вече щяха да излязат от затвора превъзпитани.

40

ХАХА

преди 5 години

МИСЛЯ ЧЕ ТОВА СЕМЕЙСТВО СА ДОСТА УМНИ И ИНТЕЛИГЕНТНИ И СА СИ ПРЕКЛЮЧИЛИ НЕЩАТА КАКТО ТРЯБВА САМО НЕЗНАМ КАКВО ТЪРСИ ОЩЕ ГЛ.ПРОКУРОР И КОЙ ЛИ Е СЛЕДВАЩИЯ СЛЕД ПРОКОПИЕВ ДАЛИ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАПОЧНЕ ОТ ГОРЕ НАДОЛУ АКО МЕ РАЗБИРАТЕ КАКВО ИСКАМ ДА КАЖА ИЛИ ГО ОСТАВЯТЕ Г-Н ПРОКУРОР НА СЛЕДАВАЩИЯ ПРОКУРОР

39

Анонимен

преди 5 години

върви процес на преразпределение. Машините на ГЕРБ и на ДПС не работят без паричен поток всеки ден, а еврофондовете леко пресъхват и кинти нема. Зеха парите на КТБ, и те свършиха, на ред са тези.. а после? Дали се готвят пещерняците?

38

Един от нас

преди 5 години

Вижте може ГЕРБ да не са цвете за мирисане но този акт да се преследва един 100% измамник един от многото който ликвидираха БГ производството е ПРАВИЛНО. Трябва ние като общество да се абстрахираме от правилото кой го прави а какво прави. Бих излязъл на протест докато не видя на този хитрец в затвора. Трябва да се обединим за наказването на подобен тип престъпници. А ако държавата има постоянен апарат срещу подобен тип престъпления и някой от ГЕРБ в бъдеще също може да е потърпевш. Хубав ден

37

Константин

преди 5 години

И аз смятам, че са спрели да си плащат и затова искат да ги мачкат. герб + оп така се разправят с нещата.

36

Анонимен

преди 5 години

Ш.опара разследва само неудобните за властта . Какво стана с Цветан и КТБ защо мълчи, това са 5 млрд които народа плати

35

Митьо Пулестия

преди 5 години

Бях,съм и ще бъда! Ще ви се пуля от всеки ъгъл! Наркооооо...Цацата е дребно рибоче...Наркоооо...

34

Анонимен

преди 5 години

Тези не са си платили както трябва последния път и сега ще ги разковат показно

33

Анонимен

преди 5 години

Истината е.Че властта се стресна!И се " разшетаха" !Това трябваше отдавна да го направят! Той не се е крил изобщо! И тия демонстративни "арести" бяха излишни!Властта си отива!

32

Анонимен

преди 5 години

Към Крушова градина или просто като надуваем балон!

31

Анонимен

преди 5 години

истината е че тези които не се отчитат ги бием, а нашите не ги пипаме та даже продължават да трупат килограми, а когато няма доказателства се изфабрикуват както милиционерски. само да спомена случая иванчева, че толкова се разсмърдя напоследък пак.