105

Анонимен

преди 5 години

Тоя психопат откъде го измъкнаха?

104

БОЖЕ НАМЕРИ НИ ТАКЪВ

преди 5 години

БОЖЕ ИЗХВЪРЛИ ОТРЕПКИТЕ ОТ НАШИЯ ПАРЛАМЕНТ И НИ НАМЕРИ ТАКЪВ ЧОВЕК.САМО СОПАТА ЩЕ НИ ОПРАВИ !

103

Кико

преди 5 години

Голям !!!

102

Анонимен

преди 5 години

Искам Болсонаро ТУК и СЕГА

101

Еврейски господар2

преди 5 години

До 82Вчера си отворих новото ковчеже със златния айфонец и искам да ти кажа че грам не ми пука, че Путин ти докладва, на мен ми докладва brn, а ти не се гърчи много с твоята iphone тухла от преди хилядолетието и като се карате по селски с гаджето не го хвърляй, че се чупят много гадно, даже и от двете страни

100

Анонимен

преди 5 години

До Може, може (80)Ние и когато се опитаме да ограничим бежанския поток, пак се намират такива, които го подпомагат. Ромите видяха в това възможност за бизнес - да падат пари, без да е нужно да се работи за тях! Изобщо не ги интересува това, че ще навредят и на България, и на Европа.Или, казано с други думи, Яшар от Правец докара тук мигранти още преди половин век и днес ние сърбаме попарата!

99

до Sd

преди 5 години

вярвай ми ако искаш и на мен, не само на Роналдиньо. ама ако ти кажа аз на кого вярвам, може да ти стане малко ревниво

98

жената на диригента

преди 5 години

Да, и аз си мислех същото, припокрива напълно идеята ми за лечението на гейщината на мъжо ми с яко бойВсе едно сам съм си създал лидерът-мечта и сега го оглеждам отстрани преди да го пусна в действие. Всяко следващо изречение какъв бил и какво иска му вдигаше рейтинга пред мен с по 10 единици.

97

жената на диригента

преди 5 години

и аз се опитвам моя с бой да го лекувам, ама не става :Dс бой ...могат да бъдат излекувани от хомосексуализма

96

Илия - Варна

преди 5 години

Браво - един нормален политик!Само че политическата ***, не го харесва защото не е с лява резба като тях.Лигавите подкупни медии угаждат на политиците, с цел да го очернят. Дано бразилците не се поддадат на манипулацията.

95

House M.D.

преди 5 години

Ако Болсонаро спечели, каква е възможността да станем бразилски протекторат?

94

-|-

преди 5 години

Този е поредното доказателство, че в политиката читави хора не влизат.

93

Анонимен

преди 5 години

Ако можех бих гласувал за този Болсонар.

92

До 92

преди 5 години

Това не никаква американска пропаганда, а предсмътния вой на левите либерални хипи-гей деграданти! Същата помия се излива и срещу Тръмп. Десния консерватизъм или връщането към нормалността се завръща, настават трудни времена за хипи либерастите, на хората им писна от розови утопии, възхвала на извратеняци, п.аразити, престъпни *** и т.н. те искат ред, сигурнист, морап и благоденствие.

91

бай-Митьо

преди 5 години

През дедовият ми е кво става в Бразилия,мен ме интересува какво става в България !

90

Анонимен

преди 5 години

Браво!

89

Анонимен

преди 5 години

Американската пропагандна машина се е активизирала срещу Бразилия. Не им трябва на Янките силна страна в централна Америка. Туко-виж национализирали петролът и земята от американските корпорации.

88

Viva!

преди 5 години

Успех на Болсонаро! Искаме го за президент и тук!

87

истината

преди 5 години

Жалко че нямаме и ние такъв политик а ни е нужен.А това за отзвука,спокойно няма да е негативен тази из мет либералите си заминават. За справка вижте политиците във Холандия,Германия,Чехия и най вече във Полша,Унгария,Италия,Гърция,Америка,Англия и Турция.Либерализма умря.

86

Анонимен

преди 5 години

Бразилия е толкова зле, и с такава висока престъпност-повече убийства от Сирия и Афганистан взети заедно, че при тоя може само по-добре да стане. И там левите либерали изтичат в клозета на историята.