98

Bravo

преди 5 години

До БългаринЕдинствения умен коментар:)

97

ПЕРФЕКТНА СИТУАЦИЯ

преди 5 години

ВСИЧКИ СЕЛЯНИ В АЧКАНАТА У СОФИЯ.....А , АЗ --НА ТЕАНА ДО СОФИЯ И ЧИСТ ВЪЗДУХ!!!СУПЕЕЕЕЕЕЕР!!!

96

Пепи

преди 5 години

В испания да не е различно - от 50 милиона над половината че и повече са в големите области - Мадрид е 8 милиона.Барселона - 8 милиона.Баските Валенсия Андалусия - над 30 милиона общо са в 5-6 града.Тъй че какво странно има в това.

95

gdfhd

преди 5 години

През комунизма хората седяха в селата, защоо имаше работа за тях - ТКЗС и животновъдство. В момента земеделието е само женица, пшеница, царевица, слънчоглед - култури, чиято обработка е механизирана и малко хора са ангажирани.Окрупняването на села от държавата ми се струва смислена идея: 3-4 полуживи села да се окрупняват в едно "суперсело" с детска градина, училище, магазин, полиция, лекарски кабинет, канализация, ток, интернет. Държавата може да го пробва като пилотен проект в обезлюден район

94

Анонимен

преди 5 години

РАЯТ СТАНА ПУСТОШ ....

93

Анонимен

преди 5 години

Заселвайте се само в големите градове, най-вече София, която гони 2 милиона и оставете хубавата българска земя, малките градове и села на роми, турци и бежанци!Добро утро, селяни прости, като ви каза един професор, че 80 % от вас са ***, прости и елементарни............вие му се сърдите...........не му се сърдете на човека......ИСТИНАТА БОЛИ.

92

Анонимен

преди 5 години

София не е България!!!

91

Анонимен

преди 5 години

Русе е пълна трагедия, наскоро там убиха една млада журналистка!!!Ниво на сигурност.............нула!Един университет имат, освен това градът е пълен с власи и мамалигари...........дори някои от менютата в ресторантите са на румънски език.

90

Анонимен

преди 5 години

Стара Загора се развива заради ТЕЦ-овете и мините..............без тях Стара Загора ще е трагедия.

89

Анонимен

преди 5 години

България се обезлюдява...............селата и малките градове загиват, в Северозападнала България ромите ограбват селата като зелените африкански скакалци, след тях трева не никне.Хората се концентрират в 4 големи града, не 6, само 4 - София, Пловдив, Варна и Бургас.

88

Чужденец

преди 5 години

До Анонимен 88:Това постоянно хленчене за пари дразни! Ми каквато ви работата такива ви и парите бе, чоджум! Работите лошо, немърливи сте. Началството ви и то такова. продукцията ви такава. Заплатите е те.

87

Solar Power

преди 5 години

А НЕ земеделието го попиляха *** след 1945-та !Да направихме опит 90-те години да се върнат земите на хората и те да ги работят .... но умряла работа.

86

Solar Power

преди 5 години

Нарича се децентрализация. Имаше опити например речната и морската администрация какво прави в София ? Там няма река нито море :) Мястото и е в Русе или Варна например. Куп други министерства също. Изобщо след освобождението Княжеството е подложено на геноцид за сметка на Румелия и София. Скоро тук ще останат само "римляни"

85

Мария

преди 5 години

ПЛАШЕЩА ТЕНДЕНЦИЯ.ОБЩЕСТВОТО НИ ТРЯБВА ДА СЕ СПРАВИ С НЕЯ.УПРАВЛЕНИЕТО ТРЯБВА ДА СЪЗДАДЕ НЕОБХОДИМИТЕ ПРЕДПОСТАВКИ ДА СТИМУЛИРА ХОРАТА ДА ОСТАВАТ В РОДНИТЕ МЕСТА И ДА ИМАТ ПОВЕЧЕ ДЕЦА.ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА НЕ Е НА ДОБРО.

84

дърт

преди 5 години

Интересно каква е тази стъкмистика, като в момента около 40% от населението на България живее или поне работи в София?

83

Анонимен

преди 5 години

Целта е да изкупят земята на безценица. В момента продават по 100-200 дка, за да си купят панелка в София и пак не им стигат.

82

Българин

преди 5 години

Защо плювате срещу братчедите роми. Само те щели да останат тука. Братчедите живеят там, където има. Те ще напуснат територията България много преди нас, както вече го и правят. Но при тази глобализация и нарастване на населението на земята празно място няма да остане. Тук ще дойдат други.

81

Анонимен

преди 5 години

"Трябва да се създават условия хората да остават и да работят тук"Типично по комунистически - дайте да дадеме. И нито дума за повишаване заплащането на работещите.

80

Щирлиц

преди 5 години

Веднага рапортувайте в американското посолство!Още малко,и ще станем цели....5 000 000!Поръчението е изпълнено!

79

Анонимен

преди 5 години

До Орегинален българин мдаа, само образовани хора да имат право да определят съдбините ни.Като искат - да учат!