132

Анонимен

преди 5 години

Може би да трансформират и промият мозъците на децата да станат обратни. Училищата са това. Промиват мозъците.

131

1234

преди 5 години

Всичкия тоя нелеп шум е пълна глупост. Стига вече винаги е имало и ще има хора които ще харесват своя пол. И да не искате и да искате няма да се промени това. Ама с това афиширане и парадиране става обратното вместо да бъдат приети ще ги на мразят. Нека си остане така тайно общество без да се афишира. Кой какво и с кого го прави да си е в къщи, никой няма да го бърка. Има хора които цял живот са такива и си живеят нормално без да афишират и да създават каквито и да е проблеми. Айде стига вече!

130

tod Kosh

преди 5 години

За да потриват доволно ръце , СОРОС и Джудит Бътлър.

129

Гост

преди 5 години

Българина не чете, ориентира се по преразкази. Затова отхвърли конвенцията от Истанбул. Спекулираха с нея. А тя единствено брани жените от насилие. Позор за българите!

128

К

преди 5 години

Скоро новата власт ще забрани хомопарадите за 1000 гидини както стана в Русия

127

МОНизми

преди 5 години

Ами те в МОН толкоз си могат. Не го правят нарочно, просто им е мнооого трудно мисленето

126

House M.D.

преди 5 години

Колеги, това е съзнателна и необоснована атака от страна на МВРО към уважаваните другари Гей Дмитриевич, Огнен Олигарси, Глинка Комитов, Пепи Москов, Жельо Жабата, Улянов, Пръмов, агент Иван(Дончо) и агент Гоце.

125

Анонимен

преди 5 години

Според изследване на американски психолози 23% от родените между 2020 и 2030 ще са част от лгбт обществото

124

Анонимен

преди 5 години

Според евростат лгбти в зап. гейропа са средно 11% от населението - германия 12% франция 14% англия 13% швеция е лидер с 22% ,а в Унгария са 0.7% Полша 1.1% Чехия 2% Русия е на дъното с 0.4% като се отчита намаляване от 0.9% Тя е единствената държава, която е забранила *** пропагандата със закон

123

Анонимен

преди 5 години

Единствено ВМРО са истински патриоти и правят нещо полезно в парламента.. болен и далавери да го д ухат

122

Анонимен

преди 5 години

Според американската асоциация на психолозите 1 на 1500 бебета се ражда интерсексуално и в 80% от случаите има и проблеми в интелектуалното и емоционално развитие. Това са дефектив Х Игрек хромозомите - генетични дефекти. Всички останали с *** дисфория са си психично болни. Ако някой твърди, че е Наполеон, от човешка гледна точка и от хуманизъм ще се обръщам към него с Наполеоне. Но едва ли е подходящо да му питат и в графата Име в паспорта Наполеон. Та и с джендърите така.

121

Анонимен

преди 5 години

100% гей съюзи ще има, но няма да се наричат бракове. От хйилядолетия брак е съюз между мъж и жена с цел създаване на семейство и отглеждане на потомство. *** дисфорията не прощава и *** нестабилните желаят да си наложат жалките мнения на нормалните хора. НЯМА ДА СТАНЕ! ИЗМИСЛЕТЕ СИ ДРУГА ДУМИЧКА! Ако не вероятно ще бъдете обявени за силно агресивни и съответно и обявени извън закона. Особено сега, когато приеха закона за психическата агресия никак няма да е трудно ;)))

120

Анонимен

преди 5 години

Тази новина мина по телевизията преди около месец и половина. Спите малко.

119

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 124***безмълвни като риби***Такива сме по принцип за всичко! А тя *** не ни е кол в спиците. Колът е простащината и първенющината, там сме най безмълвни и ни тряска съдбата у семята та няма спиране. Все гледаме кой къде бърка а не виждаме ръката си в собствения ***!

118

Анонимен

преди 5 години

ае задръстеняци искате не искате гей бракшве ще има само не мразете че вашето дете да не се окажегей Прикрит тайно от вас

117

Анонимен

преди 5 години

На проздия *** трябва се въведът визи за европа и целия цивилизован свят да седи тука и си защитава и държи на ценностите

116

Джендър

преди 5 години

Е типичния турчин!***,агресивен зоофил!

115

Анонимен

преди 5 години

***! Пробутват на подрастващите невиждана по размери ***. Това е потресаващо. Мъже да правят семейство и по цяла нощ да си бъркат в задниците. А Европейския съюз да ни поучава да сме толерантни и безмълвни като риби.

114

kukla

преди 5 години

Страшно болни мозъци управляват Европа, за да се занимават с глупави въпроси. Гледах едно клипче в ю тюб, където една германска депутатка запита някаква феминистки колко полове всъщност има. И тя й отговори много объркано, че зависи от билогичното, социалното и психическото положение на индивида. Та за по-просто ще се приеме че има и друг пол, диверс. И после последва въпроса как ще се считат при спортни състезания, мъжете ще се състезават при жените или какво? Отговор няма.

113

Анонимен

преди 5 години

Педарасия.Това е то.