102

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 94От "плитки" корени нямаме нужда! Имахме дълбоки корени но "българските родолюбци" ги изтръгнаха отдавна. Насочете мерника към този който ви изтисква като канарчета. Българите извън България са хиляди пъти по родолюбиви от шлаката която задръства България! Вижда се, личи си и няма как да се завоалира.

101

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 104Ще ти се да е само един ама са цял "парламент"! Всеки който вижда без да примигва знае истината, а истината се изопачава с думата "омраза" като мярка на крайно отчаян и нескопосан защитен механизъм на давещ се нашенец! От това никой не печели камо този който вярва в Патаранско Царство!

100

ФАКТ

преди 5 години

Българските предатели са ***,алчни,невъзпитани,необразовани български РАБОТОДАТЕЛИ,които с най-голямото си нахалство ,не осигуряваха и не даваха реални заплати на работещите им хора и така ги изгониха да работят за другите държави !

99

Анонимен

преди 5 години

Хейтът е на ниво, добре че един и същи ненормалник пише повечето постове.

98

Анонимен

преди 5 години

До анонимен 103"но не съм чул нито един да хули България"Ами оглушал си от "качественото" българско здравеопазване! Така е щом не си си доплатил не лелката в бялата престилка! :))))))))))

97

Анонимен

преди 5 години

До Баш Инженер 96Българският "инженер" е като малките косъмчета около отвора на д-то които само прихващат по малките бърабонки и пречат на бърсането! :))))))Требе да ги пипаш и махаш по отделно!

96

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 100Ами като нашенецЪТ и за *** не става защо да не си 'вземе' някой който обича?! Та малко ли нашенки си взеха "тарамбука" (така се говореше по Татово) в България от африкански и арабски студенти през 60те, 70те и 80те! Българинът помни колкото торен бръмбар!

95

Анонимен

преди 5 години

Не ги мислете емигрантите,и на тях не им е лесно.На мой приятел,който е от 15 години в Лондон дъщеря му взе черен и той не може да си го прости. Всичко си има цена.

94

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 98Гледай някой наш "истински" родолюбец да ти не затрие децата на пешеходна пътека тип зебра! Дегенератите са концентрирани най вече в твоя двор та и сляп ги вижда!

93

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Ренегати са изменницте и предателите които избягаха на запад.. Те са ренегати , а децата им ще бъдат ***(термин от биологията диагноза изродяги)

92

Анонимен

преди 5 години

Срам ме е и ме е гнус, че такива тежки ренегати са част от българската нация.Заслужавате само презрение.

91

Баш Инженер.

преди 5 години

Завършил съм ТУ-София след това 1г. учих в СУ за тренинг , след това завърших ТУ-Берлин - мастер Информатика - специализация когнитивни системи.. Имам една мечта да замина за Русия да програмирам голяма бомба да избия всички българи предатели заедно с господарите им в САЩ и Лондон..

90

Tomi Tomov

преди 5 години

1994 godina bjah gord v evropa balgarin.Sega e mnogo trudno .Alo s korenite.

89

Анонимен

преди 5 години

Да се откажеш от миналото си, близките си. Да изоставиш родителите си и да говориш за достойнство означава или, че много си унижаван в собствената си държава, или си закоравяла душа. Но да се срамуваш от корените си означава, че имаш проблем със себе си и никъде няма да получиш удовлетворение от живота си., Дайте на децата си криле и корени. Дори птиците се връщат по родните места. Недоволството изродено в злоба ни превръща в нещастници.

88

Анонимен

преди 5 години

ще разбере скоро какво точно ново начало го чака в задунайската губернийка с кретеноидното и население

87

Анонимен

преди 5 години

До V Нищо не си виждал платките ги продават по интернет за 30 долара - Ардино .. Готови само ги програмираш .. Можеш да направиш роботче , автоматизация на сграда и др. Упражнения за студенти 2-ри 3-ти курс.

86

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 93Ами с такива оправници, такова "ефикасно" здравеопазване, съдебна и образователна система как да не пръщиш от достойнство и национализъм??! А родовата памет няма да излекува болните ни оправи сегащното "благополучие" в страната ни! Стой си там и си загивай с родовата паталогична памет! :)))))

85

Анонимен

преди 5 години

Ако имаше достойнство, щеше да имаш родова памет и нямаше да си режеш коренчето с лекота.По друг начин бил възпитан! Пази Боже от такова възпитание.

84

V

преди 5 години

Виждал съм машини на които се произвеждат печатни платки ,нищо такова не виждам тука . Без да я качиш на такива машини тази платка струва около 50 пъти по скъпо.Освен това журналистиката трябва да показва факти ,а не изводи. Колко хиляди броики произвеждат и продават за да се изхранват двама специалисти ?Ква е печалбата ? Колко е получавал при дойчовците ?Не може направо от даскалото да идиш и да искаш хубава заплата.Трябвало е да поработи за да се научи и после щяха да му плащат като на техник

83

Анонимен

преди 5 години

Няма по-извратено нещо от това да избереш децата ти да израснат в България.Освен ако не си мазохист.