53

стгб

преди 5 години

бил е агент за когото не трябва?какво толкова има да вадим вода от 10 кладенеца!

52

Стоян

преди 5 години

Въпросът е не само защо го убиха, но и КАК ? Убийство в дипломатическо представителство, от хора с дипломатически паспорти, вероятно издадени им специално за убийството, прикриващи се зад дипломатически имунитет и т.н. Това е неприемливо за демократичния свят. И трябва да бъде ОСЪДЕНО. И САНКЦИОНИРАНО. В противен случай всеки нормален грражданин когато пристъпва прага на едно дипломатическо учреждение ще трябва си прави сметката, чеможе да бъде убит и разчленен (разрязан) на парчета...

51

Анонимен

преди 5 години

*** отново с платена статия... веднага се познава по правописът й, кога тя се напъва да направи статая и кога са й спуснали нещо от посолството и да го публикува....Не може ли просто да напише, че е ЦРУ агент и повече няма нужда от лъскане на пагоните му с разни измислени ревливи историйки, още малко ще го изкарат светец----

50

Пешо

преди 5 години

Чак сега ми станаха ясни думите на Тръмп за "зле прикрито убийство". Най-вероятно е знаел, че тоя е пътник.

49

Хм

преди 5 години

Ако написаното в тая статия е вярно-то Кашогито си е било баш за трепане,ха-ха!Изобщо-хубава работа,ама ислямска,мерят си полумесеците...

48

Сата НАТО

преди 5 години

парата отива само при султана. Ако искаш да дадеш нещо и на народа си враг, справка Иран.-Нещо не си в час.Кои са по-богати - иранците или саудитите? Никой няма против да дават на народа, проблемът е, че мътят международното положение и наливат вода в мелницата на Путин.

47

Анонимен

преди 5 години

Арабиста чуков, ако и не знае арабски е пълна дупка.

46

Анонимен

преди 5 години

Не ме интересува защо, а къде и как, знаейки че няма да остане скрито, цинично както винафи е било. Гнусен свят, гнусни хора.

45

Анонимен

преди 5 години

Ама ако англосаксонците плащат на правителствата и принцовете, това не е корупция, а е помощ.

44

Анонимен

преди 5 години

Англосаксонската политика е такава : Цоцаме ресурсите на която и да е държава, като пускаме малка аванта на управляващата клика. Ако нещо се обърка, почваме да разправяме по света че се нарушават човешки права и демокрацията.

43

Анонимен

преди 5 години

Като даваш нефта на наглосаксонците си приятел. А парата отива само при султана. Ако искаш да дадеш нещо и на народа си враг, справка Иран.

42

логично,Уотсън!

преди 5 години

Става дума за пари от 100 млрд.USD нагоре!Не може заради някакъв си Кашоги,макар и с "кралска кръв",да се излагат на риск такива пари!?Необходимо е обаче строго да се смъмрят тези, които са използвали моторна резачка-не професионално,тази работа е можело да се извърши без всякакъв шум!?

41

Рекс Тилърсън

преди 5 години

Убиха го защото никой не обича двойните агенти

40

Чухъл

преди 5 години

Брех събудихме червените каскети, износители на революция...И те са като арабелите нискочели убийци.

39

Чухъл

преди 5 години

Европейците не отидоха в Риад, защото не бяха поканени от същия този принц.На форума са поканени само и изключително американски компании.А Чуков е прав, че е заради подкрепата ни за Иран.

38

Анонимен

преди 5 години

Всички саудитски принцове са английски възпитаници и васали разбирасе.

37

Чухъл

преди 5 години

Принца е сключил за пореден път сделка с Кремъл и Ердоган и резултатите ги виждаме.На световните пазари и на бензиностанциите.

36

Чухъл

преди 5 години

До Чохъл Много добре знам това.Но за въпросния журналист няма кой да отмъсти в Истамбул.В СА има доста богати и влиятелни привърженици.Все пак те стоят зад износа на тероризъм.Като главен контраразузнавач, този човек прави граждански войни (в Турция измисления преврат), но не допуска в своята страна.Арестите на принцове са негово дело и приходите по негов съвет дадоха на народа, не в хазната на краля.

35

Анонимен

преди 5 години

До Факт47За Саудитска Арабия, изнасяме само кухненски ножове. Оръжие си купуват само от чичо Дончо.

34

Факт

преди 5 години

До АнонименОбаче имаме военни сделки със Саудитска Арабия!И то сериозни-по-голямата част от българската военна индустрия работеше за там.А саудитците доставяха това оръжие на умерените,неумерени и ИД(в по-малка степен) действащи в Сирия.Е,войната там затихва,а с нея и нашия финансов интерес.За Йемен ако изпратим нещо и това ще е.