14

Анонимен

преди 5 години

Сминдух енд чесън Значи ще я карат без заплати

13

Анонимен

преди 5 години

Нищо не става, както в държавата, така и в армията. Системата е много сбъркана, няма желаещи за армията и едва ли тия правила ще променят нещо. 10000 чантаджий, а за тия където вършат работата един голем, даже и не могат да се пенсионират или да хванат категорията.

12

:):)

преди 5 години

нито сте разбрали какво се върши в армията нито са имали идея да ви го обяснят, чешете си езиците с войнишки лафове от 89 та.

11

до 2

преди 5 години

чудно, според теб в цеха на някой завод технолога или началник цеха трябва да седнат зад струга или фрезата , а работника какво да прави да люпи семки и да цъка с език....че и в армията какво искаш ротния на танкистите да се завре в двигателя и да върши работата на кемафа ...кохто за квото учил пич.

10

до 3

преди 5 години

ми да си учил повече бе старшинка, като си отговарял 20 г за закачалката на шапката и всеки ден в 11,40 вече се облизваш за безплатна манджа, какво искаш...

9

House M.D.

преди 5 години

Спокойно, господа и дами! Мишето отново ще окраде парите за храна, за да търгува със скъпи алкохоли!Ваш: поручик Ржевски

8

Ak sak

преди 5 години

Da gi testvate na kocek...znaiat kocek, ima kariera...ne znaiat, da chukat chakal da im idva akal...

7

Анонимен

преди 5 години

Социализъм в армията?Това ми звучи доста тъпо.А какво,частна собственост ли трябва да има?

6

факт

преди 5 години

И кога в полицията ще се плаща според свършената работа и отговорностите?сега търтеите там работят не работят взимат големи заплати и привилегии платени от недоволния народ?!

5

Уууу!

преди 5 години

Система ли?!НЕ!!!!Няма да има армия докато не се унищожи социализма в нея!!!!!Беше държавен социализъм до 1989 а сега е частен!!!!!!!!!!!!!

4

ай сиктир

преди 5 години

Има ли още откачени да искат да стават военни и недай си боже да се жертват за тази умряла територия собственост на мафията.

3

Бесна Страшна Пенсия

преди 5 години

И естествено началниците са с най-големи отговорности и с най-голям опит.

2

V

преди 5 години

Кажете за бомбата намерена в София ? И верно ли на нея пишело - от Америка за България ф16 ??? А за военните ще кажа само че помня един старшина дето хвърчеше да оправя техниката на всякъде защото вишистите офицери нищо не разбираха .Пак ще е така ;) Няма смисъл . Пак един ще върши работата а пагона и кетапа ще вземат парите ;) Така е било и така ще си отиде ;)

1

A

преди 5 години

Гкупости! Навсякъде заплащането е според това дали можеш да се умилкваш.