299

Анонимен

преди 5 години

Омръзна ми комунисти да ми обясняват как се борят против комунисти. Дебилоочие в таз държава!

298

Анонимен

преди 5 години

До 346 КироКире пък ти си кирлив!

297

Анонимен

преди 5 години

Да сравня Сърбия и България. Сърбия наскоро въпреки фалшификациите на нашата статистика ни надмина по бвп на глава от населението. Тако съпоставка.В Сърбия се дават субсидии в селското стопанство от държавата, равни на нашите прехвалени евросубсидии. Храните им са храни, имат защитни мита. Фермерите печелят повече. Джиесеми и тяхното БТК са държавни - милиарди дивиденти годишно отиват за пенсии и здраве опазване, железниците държавни и милиард печалби, мините държавни - пак милиарди печалби.

296

Изнервен

преди 5 години

До 41. Да, всичките му думи са в десятката на Деса. То и моите, и твоите ще са винаги в десятката ако кажем, че слънцето изгрява от изток и земята е кръгла. Да ва *** в зомбираните радофили.

295

Анонимен

преди 5 години

Наглите комунисти ограбиха България и изгониха младите а после ни викат видяхте ли колко е лоша демокрацията

294

WarLord

преди 5 години

Няма ли да купувате нови съмнолети, че да нападнем някого най-после?Македония и Ч.Гора поне.

293

Анонимен

преди 5 години

Браво на Радев,всички думи са в десятката.

292

цеко

преди 5 години

Импийчмънт

291

Гербер

преди 5 години

Смърт за тоя *** да бъде обесен на стадиона!

290

Анонимен

преди 5 години

Радев Президент!

289

Victimized

преди 5 години

Изключително забавно е да чета коментарите на армията от *** която се отприщва под всяка новина свързана с президента. Не е трудно да се познаят, никога не се опитват да оборят думите му с аргументи, вместо това си служат с лични нападки, говорене за този митичен комунизъм и как това е едва ли не най-голямото зло. Реално показват само едно, огромния страх на политическата ни класа от хора които говорят за проблемите в прав текст. Радев като президент има власт само да назовава нещата.

288

Червени мухоморки

преди 5 години

Горките студенти. Напълнил им главите с глупости и червена демагогия. България заради такива като него е на това дередже. 1939г. България е била в шеста в Европа по БВП на човек. И сега все пак не е на дъното защото там е любимата му Русия. Или той нея не я брои в Европа.

287

MEN

преди 5 години

....SETILA SE MARA,DA SE POBARA....I KATO SE POBARALA...KAKVO? SASHTATA RABOTA...

286

То е ясно,че

преди 5 години

на *** -20, някой червен капацитет му е писал изказването.Червената мафия от БСП надуши пак бюджетния излишък и с всякакви средства се опитва отново да се докопа до властта, за да го прелее в банковите си сметки

285

Dimitrova

преди 5 години

Браво на президента, откри топлата вода. А, сега какво мисли да прави? Нека да използва властта, дадена му от народа, за благото на народа. Всичко друго е прах в очите. Думи без действие са безполезни.

284

ХАХАХХАХА

преди 5 години

До АнонименЯвно комунистите за сто години доста по-малко са вредили, защото непрекъснато народа ги нарежда сред основните партии, въпреки избиването на стотици хиляди комунисти от буржоазните партии. Виж десните партии се появяват като инженерни туморни образувания, управляват и после изчезват. После кукловодите преставят нови тумори - СДС, ДСБ, РБ, НДСВ, Бареков, Слави... Кукловода е един и същ - западащ ни.

283

Анонимен

преди 5 години

Едни и същи са всички

282

Анонимен

преди 5 години

Капитализмът е недоносче! Кофти е, че веднъж минал перз страната ни, отново се завърна.

281

П.Петров

преди 5 години

От БСП, ГЕРБ и ДПС промяна не чакайте! Те са в коалиция на червената олигартхия!Ако са я искали промяна, да са я направили досега! НО НЕ СА!

280

do 333

преди 5 години

Че в момента не управляват ли комунисти?