12

Анонимен

преди 5 години

Въпрос как може човек със 100 процента и валидност да прави фитнес тия журналисти ме побъркват.Той сега на двамата пикльовци да им свие близалките и ще стане като в детска градина.Ако пък вземе че ги изяде и му падне чейнето още по-забавно ще стане:

11

Анонимен

преди 5 години

До АборигенЗабравяш, че при тях 9 г. е началото на женитбената възраст.И като вършат нередни неща, да се мълчи ли? До сегашния си хал стигнахме вследствие на толерантното мълчание, опрощаване и прекомерна загриженост относно най-безотговорните.Ако влизаш по-редовно в този и в други новинарски сайтове, ще се увериш, че хората критикуват безобразията и липсата на възпитание при всички техни прояви, а не само в случаите, при които става въпрос за един конкретен етнос.

10

Абориген

преди 5 години

Чета ви коментарите и съм направо врещен до каква степен се е озлобил българина ... били *** зелени шведи и тн ... това са деца бре хора .. едното е на 6 години... а вие ги изкарахте най големите крадци и обирджии... журналиста изобщо не трябва да пуска дори такава статия... всичко ли вече е сбъркано в тази държава не останаха ли ХОРА ??

9

мдаа

преди 5 години

Айшето и Мюмюнчо брали количката ,но не знаели че е на Али .Като разбрали я върнали.

8

Анонимен

преди 5 години

Ми.......родителите в чужбина, а децата тук - на самотек. Кой ги гледа и ВЪЗПИТАВА, Господ знае. На 9 вече трябва да знае с какво може да се шегува човек и с кое е недопустимо.

7

Баба Яга

преди 5 години

"Работещи в чужбина"...От ***?!

6

анонимен

преди 5 години

шведите още от утробата пипат ген им е

5

Анонимен

преди 5 години

Имало една чудодейна река с благословена вода, в която всеки който се потопи се излекува.Приятелите на един инвалид в количка го прекарали през тази река да го излекуват. Когато излязъл на другия бряг инвалидната количка била с чисто нови гуми.Честито!

4

Честен човек

преди 5 години

Тез *** цял живот такива колички да карат ;)

3

Анонимен

преди 5 години

Както се вижда българите се раждат *** а не ставт впоследствие такива.

2

Реалист

преди 5 години

Тъкмо ще проходи"инвалида" то аман вече от симуланти в колички,да оди да копа и да сее

1

Анонимен

преди 5 години

*** ли са?Защото нашите деца още преди да навършат 6 г. вече сме ги научили, че чуждо не се пипа!