9

софиянец

преди 5 години

някакви тъмни сили с големи криви носове и други такива с *** и фесове се опитват да прокарат план за ликвидиране на белите и цивилизацията ни.Историята показва най-удачното оръжие--вкарване на варвари.Прекрасната и уредена Римска империя е разрушена от варварите ,Византииската-от варварите.Да давам ли други примери?ТОВА Е ПЛАН.

8

до 5 , 2

преди 5 години

Аз живея в краварника (според определенията на някои гении) от доста години.И ако (когато) се наложи ще науча испански (когато изчезне английския).Вие какъв език ще учите , когато изчезне българския ?

7

Анонимен

преди 5 години

Америка се разпада и Тръмп трябва да ги насочи бежанците към руския Рай !

6

Анонимен

преди 5 години

10-те хиляди души, повечето жени и децаВместо да ги приеме, образова и интегрира, той щял да ги репатрира???По тесногръдо мислене няма!

5

Анонимен

преди 5 години

Хак му е на Тръмп наплива заради афро-азиатското цунами, с което заля Европа, и без това в Южните щати англо-говорящите отдавна са малцинство.Нека повечко южно-американци да посевернеят, нищо чудно на Тръмп да му стане по-интересно у дома вместо да се бърка из цял свят в работите на всеки, който нещо не му харесва.

4

Петър

преди 5 години

Всичко е политика. Този конвой от мигранти не е случаен. Направен е така че да дойде точно навреме за междинните избори във САЩ през ноември. Има ги записани как горят американското знаме и развяват това на Хондурас. Защо ще гориш знамето на страната в която искаш да имигрираш? Тъй че не се залъгвайте ... всичко е пито и платено вече.

3

I'm

преди 5 години

Абе оставете вие краварника!!! Те ще се оправят. Вижте си свинарника в който живеете и пробвайте да си оправите ***.

2

Анонимен

преди 5 години

Яяяяяяяя.....че той КОГО е изплашил досега, че мигрантите да му се плашат? Виж, като слон в стъкларски магазин изпотроши ПОЧТИВСИЧКИ международни договори, спогодби, взаимни договорености и съюзи..............абе, типично краварско безочие и наг-лост!!! Ама скоро ще му турнат усмирителна риза! Не че това ще помогне, ако не е той, ще дойде друг такъл таралясник, то ЦЯЛАТА краварски система е такава изкилифарчена! Откакто е "създадена", тая "държава" живее на гърба на ЦЕЛИЯ СВЯТ!!!!

1

USA

преди 5 години

Сега Европа ще му гледа сеира на бай Дончо.