11

Anonimen

преди 5 години

Да свалят онлайн продавачите и да се продоват спрейове и други дрънкулки само на регистрирани държавни магазини. Сьщо цигари и алкохол енергийни напитки.

10

Анонимен

преди 5 години

И подлезите на централна автогара и централна жп гара София трябва да се измият, че смърдят на урина. Почвам да пиша със спрейовете за майката на Фъндъчка и от общината ще дойдат да измият мръсотията.

9

Край

преди 5 години

Японците ви показаха как се прави. Пишете на ограда и след два дни целия свят знае кое.

8

Анонимен

преди 5 години

Защо не хванете тия дет драскат бийте им по 100 тояги и няма да има нужда да ходите подир тях със парцала. Има и други графити из София които са направо красиви, тях може да ги оставите!

7

Анонимен

преди 5 години

Значи, ако не ви кефи колко е мръсен подлеза, хващате един спрей и пишете "Миганите на сaпун". Общината идва и чисти. Много яка инициатива! Кефи ме, ще се включа!

6

Анонимен

преди 5 години

Графитите са хубаво нещо, виждал съм такива заради които си струва да спреш колата и да им се полюбуваш.Всичко останали драсканици на тези полу болни, полу неграмотни които драскат нещо на бялата стена, трябва като ги хванат да ги накарат да търкат всички останали сгради до съвършен блясък.

5

Анонимен

преди 5 години

"Алианц" на "Левски" и "Дондуков" е в красива сграда с културно-историческо значение, и на снежно-бялата му ограда редовно се кипри надпис "Косьо..." и имената на още две земноводни; при това не става дума за графити, а за грозни драскулки. Колкото пъти боядисат стената, толкова пъти цъфва емблематичният символ на простащината.Не е вярно, че от полицията не знаят кои са въпросните вандали - родата им са май баш вандали на по-сериозно ниво...

4

ссс

преди 5 години

Софиянски допусна графитите-били израз на демократичен изказ

3

ПИНОЧЕТ

преди 5 години

Резултат от либералната ви демокрация...

2

И

преди 5 години

Що толкоз малко е измито? Че то това нищо не е, 300 квадрата е колкото 1 голям апартамент. Срам за общината, освен ако журналист не е объркал заглавието.

1

докторска

преди 5 години

Страшен проблем са малките фекалийченца (така пиша заради моди), които тръгват от покрайнините и омазват всичко новобоядисано в центъра. 3 пъти пребоядисваме за 1 година! Ако хвана някое, ще му счупя ръчичките селски!