15

Анонимен

преди 5 години

ДАЙ МУ НА БЪЛГАРИНА ВЛАСТ И ТОЙ ЗАПОЧВА ДА СЕ РАЗПОРЕЖДА КАТО ОКУПАТОР!

14

нн

преди 5 години

Прави са майките, искат пари, това е въпроса. Искат по-хубав живот. Съдбата ги е орисала. Всеки иска. От къде? Днеска една майка заяви, и 5000 да ми дадат няма да стигнат до мене. Права ли е ? Ако греши. Адски, непоносимо е с болно дете, поклон, но от къде за всички в България. Всеки иска. Нужна е голяма мъдрост и разбиране от двете страни, кое може да стане и кое не може да стане. Съдба човешка.

13

Анонимен

преди 5 години

До Питам се... 10Ами питай Велев, Валери, оня варненския(забравих му името), питай Гела как му опростиха милионите... Питай ги! Те са тук и сега, 28 год. по- късно пак управляват държавата. Комунистите не са си отивали никога.

12

Анонимен

преди 5 години

Криза кой да придърпа кокала.

11

Анонимен

преди 5 години

До Жалки БСП боклуцикак бсп щели да направят това-онова, а сега къде ги видя тези неща бе с....н гербер

10

Питам се...

преди 5 години

Питам се как необразованите, нискокултурни крадци и бедняци изпълзели от землянките, избиха и ограбиха елита на нацията, съсипаха селското стопанство като ограбиха нивите на хората и направиха ТКЗС, за да си крадат оттам на воля. Яхнаха и фалираха България за 45 г. и след това я довършиха тотално с масовия грабеж.Как тия диваци изведнъж станаха милионери и милиардери?Още не са ни дали отчет, а чакаме вече 28 г.

9

Жалки БСП боклуци

преди 5 години

Много ще ми е любопитно, ако БСП дойдат на власт - Какви неща ще построят, каква индустрия ще развият, как ще оправят здравеопазването, откъде ще им дадат заеми?!?Колкото пъти дойдат на власт - крадат, падат и повличат надолу целия народ! Те само това могат - нищичко друго!

8

ами

преди 5 години

Само му вижте ироничната физиономия,наглия поглед и нахалното му държание....дали се сеща,че власт повече няма да види?

7

Анонимен

преди 5 години

Прав ли е или не Симеонов, друго е важно. Че "улицата" дава резултат. Полицаи, лекари, сега увредени... Това ли е начина? Утре ще излязат 10000 таксиметрови шофьори и ще откажат да плащат данъци, защото иначе могат да бликират всички пътища. Така и тирове, автобуси... Всеки иска нещо все от държавата (от нас). И после се чудим защо нормалните хора са в чужбина. Ами писнало им е едни да имат само права и да им се дава, а други само да плащат все повече и по-високи данъци.

6

Анонимен

преди 5 години

Този му е изпята песента. В следващия парламент едва ли ще го има.

5

Илайняна Йотова

преди 5 години

Илайняна Йотова - дето едва ли има и един час да се е изпотила от труд - може ли да не се обади и да удари едно рамо на комунистите! Червената рошава крава!

4

Анонимен

преди 5 години

Да, може и да има добри идеи ВС, но това не променя факта, че се държи просташки. В конкретното изказване има и цинизъм, което е недопустимо предвид поста му.

3

Ха-ха

преди 5 години

Валерко е в състояние да сътвори скандал от нищото!Да видим сега Баце какви котешки каваци ще направи,за да се оправдае.

2

АНОНИМЕН

преди 5 години

Сол..ците ги правят шефове на банки...???

1

Анонимен

преди 5 години

Покрай оставката на Валери Симеонов, съм силно притеснен да не пропуснем влизането в затвора на пияния и дрогиран убиец московски.