14

Име

преди 5 години

поредната скрита реклама за фирмата фейкбук, преди да е предал изцяло дyxа* си на цру... т.е. на създателя си... инак голямо, световно медийно напъване беше да се разпространи по света това изчадие адово... този тумор на свободата!*каква изключително-перверзна мисъл са имали цензурите на меркел, обама и габриел за да сложат думата, изразяваща най-ъзвишеното у човека с тяхната орална фантазия.

13

Име

преди 5 години

поредната скрита реклама за фирмата фейкбук, преди да е предал изцяло духа си на цру... т.е. на създателя си... инак голямо, световно медийно напъване беше да се разпространи по света това изчадие адово... този тумор на свободата!

12

Анонимен

преди 5 години

А какво ни интересува това нас, нормалните хора?

11

ЗИКО

преди 5 години

Честита цензура - Какво по ясно от това. Шантава новина е това, че земята се върти около слънцето. За тази "фалшива новина" "шантава" са горели хора сега просто фейсбук ще я изтрие. Честито на демокрацията на ТРЪМП.

10

Анонимен

преди 5 години

"В иначе безинтересната част на обширния комплекс на Facebook в Силициевата долина има заключена врата, на която е залепена табела с надпис "Военна стая"."А отпред на фасадата на сградата да залепят надпис "Работническо дело".

9

Анонимен

преди 5 години

А кои са фейсбук, че да решават кое е истина и кое не? Нали истината е монета с две страни, или от Вашингтон заповядаха да се публикува само "правилната" истина одобрена от Политбюро на ЦК на Сената?

8

Анонимен

преди 5 години

Фацебуук е средство за шпионаж и пропаганда на краварите Шикълцург е едно еврейче което събира профилите на хората и после ги продавa в черния уеб и си докарва пари с които да си купува секс роботи които да го задоволяват, докато си прави роботски ганг-банг.

7

extremist

преди 5 години

Военната стая на Facebook: Това е новото ВИ нормално състояние - НЕ ПИЯ ТАКАВА БОЗА **** , СЪЩО НЯМАМ И ВИНД0ВС

6

Анонимен

преди 5 години

Кирияк Стефчов стана и се обърна към предните столове: Господа, тук се пръскат революционни идеи против държавата на негово величество султана. Трия ви профилите.

5

Анонимен

преди 5 години

"Зад вратата се намира ръководен център, създаден от социалната мрежа за борба с фалшиви профили и неверни новинарски публикации преди наближаващите избори в САЩ."Свобода на словото, а?

4

Анонимен

преди 5 години

Спасението и щастието е да нямаш Фейсбоклук. Па Цуки гнидата нека си седи в Кафявата стая и Шоколадовия салон.

3

Анонимен

преди 5 години

А сюнетчийски отдел има ли? Щото Цукерберг еот примитивните раси дето си махат кожата. После Хитлер им бил виновен за абажурите.

2

Victimized

преди 5 години

От години в алтернативните среди се говори за бъдещия корпоративен фашизъм, е времето настъпи. Когато ЕС прокара "Article 13", ще имаме напълно цензуриран интернет.

1

Анонимен

преди 5 години

Всички от ЦРУ ли са там във военната стая или има и някой цивилен?