46

Анонимен

преди 5 години

Цяло стадо от мазници го придружава.50 индивида.

45

И ПАК ЛЪЖЕ,МЕКЕРЕТО

преди 5 години

ПОДСТАВЕНОТО ЛИЦЕ НА ЕДРАТА БАНДИТСКА ПРЕСТЪПНОСТ СЕ ЗАПОЗНАВА С ТЕХНИКАТА, КОЯТО ТРЯБВА ДА ШУНТИРА, КОГАТО СЕ ВЪРНЕ КЪМ СТАРИЯ ЗАНАЯТ. И КЪДЕ СА ТИЯ 431 НОВИ ДЖИПА??? НЕ Е ОРЕВАЛ ОРТАЛЪКА ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ ЗА "ГОЛЕМИЯ УСПЕХ". ЕРГО - ЛЪЖЕ. КАКТО ЗА ВСИЧКО, ЗА КОЕТО СЕ ХВАЛИ.

44

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Гледал ама нищо не видял и нищо както обикновено не разбрал. БОКОВА работа.

43

Алеко

преди 5 години

Колко струва екскурзията на бай ***?

42

Анонимен

преди 5 години

Тиквата е тръгнала на екскурзия или на т.нар. хайван пазар. Гледа разни дрънкулци, цъка с език и разправя врели-некипели за интеграцията на западните Балкани. Разбрахме, че основна тема във "важното" посещение е била футбола. Естествено! То ако не е футбола, ще са магистралите, ама богатите шейхове с това не може да ги впечатли. Та нашия Тиквун постигна забележителния успех да уреди 20 момчета на курс-обучение в отбора на Манчестър Сити. Потресаващ упех наистина

41

Пресиян

преди 5 години

Как бе? Свърши прекрасна работа. Шепа футболисти ще тренират безплатно в Ман сити. Ох, Боже, защо така ни наказа. Чел съм доста история, но никога, никъде не съм чувал за такова чудо, като нашия премиер. Тодор Живков, ако беше в сегашната ситуация, щеше да осуче и ЕС и Русия и араните и Китай. При онова време дето почти не можеше да шава направи градина, представям си ако имаше шанс сега

40

Father from Zlatusha

преди 5 години

Този се отживя от името на народа.Винаги сьм знаел...наглите никога не умират ...ко..ле..Аll be back..

39

Анонимен

преди 5 години

Вече за кой ли път лидерите на арабския свят искат овче и агнешко месо от нас. От соца помнят качеството. И какво отговаря Тиквата? Не можем да осигурим исканите количества, но ако се комбинираме със Западните балкани... умът ми не го побира. Хората казват дайте, дайте много, а ние плащаме. Дългосрочни договори и т.н. Такова безумие, олицитворение на малоумщината. Ужас. И имаш възможност чрез еврофондове, да живне целия сектор. Нямам думи

38

КАЗАХ!!!!

преди 5 години

Това за лабораторията на Хорейшо го каза преди години, но или не помни какво лъже, или мисли, че ние не помним. И за оградата - голем СМЕЕЕЕЕХ.

37

Анонимен

преди 5 години

Нашият човек където и да иде все се самопохвалва ама дали некой му вярва щото от много хубаво тук 2.5 милиона българи ги нема в държавата и всеки ден още се изнизват от хубавото.

36

Вие питате:

преди 5 години

Вие питате: Как се казва автомобила на пожарникаря?Ние отговаряме: Ускорител на елементарни частици.

35

Анонимен

преди 5 години

работех по един проект в дубая, аз на договор към българи за 1200 евро на месец, колегата дубаец оправяше осветлението 150евро на час.

34

Анонимен

преди 5 години

Жалък ***.

33

Дръндер

преди 5 години

Муахахахахахахахаха! Тоя сериозно ли!

32

Шопо

преди 5 години

Жив и здрав да е !!! Хъб ша има ли ???

31

СТРЪНДЖАТА

преди 5 години

....излишно похарчни пари на ДАНЪКОПЛАТЕЦА !!!!!

30

Анонимен

преди 5 години

Ще гледа, как няма да гледа. И акъл се иска!

29

Матриал

преди 5 години

С парите за разходки на .. можеха да увеличат на 1 милион пенсионери пенсията със 100 лева.Кой друг европейски политик е посетил арабските държави??? Ама ние сме си по близо до арабите отколкото до европейците... и по вожда си личи какъв ни е матриала..

28

ай сиктир

преди 5 години

Колко, колко 28000 камери ли и 80 души дежурни ха-ха у назе е обратното и файдата е никаква!!!

27

Анонимен

преди 5 години

Абе нали след редица визити Президенти и Боко обясняваха как щели да текат реки от инвестиции - то не беше Китай, пък Израел, пък Иран, пък Русия, пък САЩ, Япония... къде ги тия реки? Май устието на реките водят до джобовете на Боко и компания?