66

Додо

преди 5 години

Администрацията на президента на САЩ Доналд Тръмп обмисля да стесни дефиницията за пол, определяйки го като непроменливо биологично качество, определяно от гениталиите при раждането, пише в. "Ню Йорк таймс"============Аууу! Не го е срам този Тръмп! Расист, фашист, хитлерист, ксенофоб и ислямофоб (каквото и да означава това)!!!

65

Професор

преди 5 години

Господ го е казал : МЪЖ и ЖЕНА !!! Няма друго !!!

64

айде стига бе

преди 5 години

още една отворена говорилня за втвърдяване на амер. селджуцки тръмпоф и неокончоф електорат, който получи много нови работни места за обръщане на бъргъри, миене на чинии, посрещачи в магазини и много ама казвам ви много "високоплатени" работни места, Избори идват избори. В сащ, дори бъргъри не дават гратис.а само шакърдии гейове, господи, гънове. Преливат от пусто в празно и сини и червени.

63

Анонимен

преди 5 години

Много ми харесва как Тръмп мачка либералните хипи-гейчета. Ако каже стоп, ако не си мъж на място, тези ще ти са качат на главата и поледствията ще се тежка деградация. В САЩ все още традиционното патриархално семейство е ценност и то трябва да се защитава с всички сили.

62

Анонимен

преди 5 години

Тръмп ще бъде велик президент- не по- малко велик от Никсън, а и имат много общи черти. Само трябва да се пази от заговори и провокации. Друг е въпросът, че нещата май ще се случат за сметка на Европа и китайците...

61

аман бе

преди 5 години

Все не ги харесват,все не ги обичат,и искат повече права,и всички да се съобразяват с тях!?***/отско държане,***/отски дрешки,***/отски прически...А спрете се,де!Да не ви спрем ние!!!

60

Валка

преди 5 години

Ще организирам безплатно Хелоуин парти на площада, простете ми де какво толкова съм казал!

59

Анонимен

преди 5 години

"Що мен не ме вълнува тая тематика ?"Купчина причини да не те вълнува, например:1. Не си особено умен.2. Нямаш деца.3. НПО-то вече не иска да ти плаща, заради точка 1.4. Кучето ти не може да се оплаче от сексуален тормоз и за това ти е все тая.5....

58

Анонимен

преди 5 години

НПО-тата на Со рос са в шок! Не знаят от кой грант, аванс да вземат!

57

Анонимен

преди 5 години

В случая Тръмп е абсолютно прав - поздравления.

56

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗащото не е свършила работа.

55

Анонимен

преди 5 години

Защо не сте пуснали новината, че е намерена и обезвредена бомба пред дома на Сорос в САЩ ? Другите вестници я пуснаха отдавна а тука нещо се бави !

54

Waffen SS

преди 5 години

Тъй като не съм вярващ,ще кажа ,че тези странни мутанти,не са богопротивни, а просто природо-противни.Каква е тази глупост да ми формират десетки полове и полченца.Природата в своята безкрайна мъдрост и адаптивност е решила да има двата пола,ако смяташе ,че тези същества са нещо нормално щеше да ги обзаведе и с репродуктивни функции,ето защо ,за да могат да се възпроизвеждат ,те нагло посягат към децата на нормалните хора

53

Анонимен

преди 5 години

Искам Бойко в затвора защото не спря кражбите, а това уби родителите ми. Искам феминистките ***, защото те убиват децата ни. 80% от *** пластичните правят поне 1 РЕАЛЕН опит за самоубийство. Поне 40% правят поне 2. Много от тях успяват. Феминистките направиха децата на България *** - пластични. Трябва ни закони със смъртни присъди за тях! ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БОЙКО В ЗАТВОРА И ФЕМИНИСТКИТЕ С ИНДЖЕКЦИЯ!

52

Анонимен

преди 5 години

Ще гласувам за този, който обещае, че ще вкара Бойко в затвора И ще прокара закони срещу феминизма!

51

Анонимен

преди 5 години

нямал бил право на избор... Ами тя природата не ти дава право на избор, приятелю. Освен някои генетични малформации и заболявания. Ако броиш това за избор, твой е... За съжаление, хората с такива считат, че са ощетени и нямат избор...

50

Типичен турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!

49

Handel

преди 5 години

Поредната неграмотност, написана от Елкъ (че си е сложила именцето в забранените думички - явно много слова пишат за нея читателите).

48

Анонимен

преди 5 години

1,4 милиона трансове в САЩ?! Егати деградацията било там - не смятах, че са чак толкова много. Трябва да се борят с всички сили срещу този "феномен", дали чрез лекарства, терапии или нещо друго.

47

вя

преди 5 години

Една малка победа за Тръмп, огромна победа за Човечеството.