106

Анонимен

преди 5 години

С Валерко *** не може да се сравни по-богатство никоя майка. Валерко гепи 1 милион рекет от дискотеките на Слънчака, 10 милиона от паянтовата ограда, милиони от английски и немски фондации да бачка срещу БГ народа, от обществени поръчки, от хотелчето в Малко Търново, от кабеларката си. Откъде накъде такъв бизнесмен като Валери Симеонов иска да разпледеля баницата и протестира срещу всеки друг??? Защо толкова богат като Валери иска да борави с нашите пари и да ги харчи по свое усмотрение?

105

Ахаха

преди 5 години

С Валерко-*** не може да се сравни по-богатство никоя майка. Валерко лапна 1 милион рекет от дискотеките на Слънчака. Лапна над 10 милиона от паянтовата ограда. Ла.па милиони от английски и немски фондации да бачка срещу БГ народа. Лап.а милиони от обществени поръчки. Ла.па милиони от хотелчето в Малко Търново. Ла.па милиони от кабеларката си. Страшна мутра си е Валерко. Откъде накъде такъв бизнесмен като Валери Симеонов иска да разпледеля баницата и протестира срещу всеки друг??? Защо толкова бР

104

Гацо Бацо

преди 5 години

Като не може да се изразява правилно да си мълчи.

103

МАТ’РИАЛА Е

преди 5 години

КАК ДА КАЖА, ММММДА: ТРУДНО БРАТЕ СЕ ЖИВЕЕ МЕЖДУ ГЛУПЦИ И НЕ РАЗБРАЛИ,МАТ РИАЛА ! ! ! ОЦЕНЯВАЙТЕ ХОРАТА ПО ТОВА КОЕТО РЕАЛНО ПРАВЯТ ЗА ДА ЖИВЕЕМ ПО - ДОБРЕ В БЪЛГАРИЯ. НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ: БЕЗ ВСЕОТДАЕН ПАТРИОТИЗЪМ И ЛЮБОВ КЪМ ОТЕЧЕСТВОТО НЯМА ДА Я ИМА МАЙКА БЪЛГАРИЯ ( НФСБ )

102

Анонимен

преди 5 години

Много интересно - срещу какво една свястна майка ще изкара тежко болното си дете на улицата?

101

Анонимен

преди 5 години

Управляват ни арогантни простаци, вижте го този, вижте Сидеров, вижте Марешки. Хора, къде е интелигенцията, защо вярвате на тези лъжци и манипулатори, да ви обиждат и унижават.

100

Анонимен

преди 5 години

Стига въртяхте и сучихте, стига си измияхте манипулации и бягахте от проблема на тези хора, много прекалихте и се самозабравихте, време е да се омитате от властта, забравихте и предизборните си кампании и обещанията си, арогантни плужаци. Забравихте за какво сте там.

99

Уж

преди 5 години

Дали с тази ярост срещу сричката "Уж", майките не избягват неудобното противоречие че, децата им са болни, даже ТЕЖКО болни a те са ги изкарали навън, цитирам "на пек и на дъжд тези уж болни деца, без грам майчинско чувство, грижа за тях".Болшинството пенсионери са много по-зле платени от тях, мнзина са инвалиди, но нямат сила да правят това което правят тези майки с децата си!

98

Анонимен

преди 5 години

Валерката вчера стоеше зад думите си, но днес даде на заден. Оставка!

97

Анонимен

преди 5 години

Валерка, хващай пътя.

96

Валеркоооо

преди 5 години

И на Сидеров не съм голям фен,но в сравнение с теб е Конфуций.Ти си толкова *** ***,че само Марешки се доближава да ехидното ти *** излъчване

95

Некромонгъри

преди 5 години

До Анонимен 100: да му гледаме сеира, но много скъпо ни излиза

94

Анонимен

преди 5 години

Дайте му на селския тарикат власт и му гледайте сеира.

93

Живите мъртви в БГ

преди 5 години

Хайде Валерка, омитай си крушите. Алчен ***

92

Анонимен

преди 5 години

Като всички политици, свиреп, но без овча кожа. А другите метнали овчата кожа са по страшни.

91

Оставка,

преди 5 години

В противен случай тъй ще ви манипулираме, че не могат ви позна близките, *** от национален фронт за съсипване на българите!

90

До 90

преди 5 години

Ми тя(Т) замина на нова екскуррррзия-в ОАЕ.И какво ще търси при арабите,някой може ли да каже?

89

реалист

преди 5 години

Преди изборите когато обещавахте, че ще бъдете против ГЕРБ и мутрите му,пак ли беше грешка на езика. Който не може да си владее думите, няма място в управлението, че ни излизат много скъпо. Оставка!!!

88

Анонимен

преди 5 години

Наглостта на уж-патриота е страстно защитена от уж-съратниците му, които ще се разбягат веднага щом паднат от власт! Този екземляр си позволи гаменско поведение в парламента по време на първата реч на Президента Радев, след това събаряше старици по границата, следваше циркът по дискотеките, а днес разчиства расата от хора с увреждания! Така един хулиган израстна пред очите ни в нацист!

87

реалист

преди 5 години

Ако Ботев и Левски бяха като сегашните продажни и корумпирани " Обединени патриоти", още щяхме да се под робство. Оставка!!!