11

Thracian

преди 5 години

Zashto tezi medii taka se fokusirat v problema s imeto na Makedonia?? Na povecheto ot nas vaoshte ne im puka kakvo se sluchva v tozi selski region na bivsha Yougoslavia.

10

Анонимен

преди 5 години

Едно е сигурно след изборите ще изядат направил една македонска ГМО наденица с гени от магаре.

9

антисоросоид

преди 5 години

До 7 АнонименМай си се надрусал преди да драскаш тука ! В Македония както и тука управлява сорос чрез НПОтатата си така , че натискът е от него а не от Русия.

8

Pass ташев

преди 5 години

Както коментира професорът доктор академик от БАН, след изборите ще ядат една голяма сочна македонска наденица!

7

Анонимен

преди 5 години

И да се продават и да не се продават, македонския парламент прие поправките.Ясно е че натиска от страна на Русия е огромен. Вижте само какво правят "богатирите" у нас и си представяте в Македония, която не е членка нито на НАТО нито на ЕС!

6

Хаха

преди 5 години

Братя македонци, продавайте се само на изтока. Ама те са бедни, та каква ше ви е сметката не е ясно.

5

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Братя македонци, гонете час по-скоро този Зайко-Байко Заев, че ще ви продаде на Запада и бял ден няма да видите !

4

Анонимен

преди 5 години

В БЮРМ,да се благодарят на каквото и да е име,защото автономията им е измислена през 1945,за да бъде отксната завинаги от България,а призната ,като държава едва през 1992."Македонската нация"никога не е съществувала.Днес,няма по ограничени,заблудени и продали се ,на руснаци и сърби хора,от ВМПО-ДПМНЕ.Партията ,създадена от Българи,лидерите на която биха се обърнали в гроба,ако видеха,какво правят една банда умопомрачени,заинатили се корумпирани политици в държавшцата край Охрид.

3

БАШ майстора

преди 5 години

До Анонименбрех не думай я я кажи повечко че ми стана интересно

2

бай ганю

преди 5 години

този натиск не е натиск а лобиране и отваряне на врата,натискът и насилственно налаганите неща бяха преди 89-таами тези макета от много пищовене праскане и претенции май ще си останат да живеят в страна от третия свят

1

Анонимен

преди 5 години

""През следващите няколко дни ще бъде упражняван огромен натиск върху депутатите от опозицията. Очакваме да дойде зам.-държавният секретар на САЩ"Не знам колко е огромен натиска върху депутатите от опозицията от зам държавния секретар на САЩ, но със сигурност мога да ви кажа че натискът върху депутатите от опозицията в Македония оказван от Москва е смазващ, заплахите към тях са денонощни, подкупите в рубли достигат 9 цифрени числа.