14

66

преди 5 години

Ако се храните с ръце, сте *** и невъзпитан човек. Човечеството отдавна е измислило прибори.

13

65

преди 5 години

Ако се храня с ръце е много вероятно да се наслаждавам на живота.А ако не,не се наслаждавам,така ли? Сигурно си права М.Лазарова.Щом си пия кафето от чаша ,а ме от шепа.Трябва да си взема забележка.Кой те държи там да работиш,все се заричам да не чета твои писания,ама като знам ,че ще се смея и не сесдържам.

12

Анонимен

преди 5 години

Мразя да се храня с ръце,но понякога го правя,понеже се налага или е по-удобно,като при хамбургера например.Не ми пречи,но предпочитам прибори,пред хранене с ръце.

11

Анонимен

преди 5 години

Дедите и бабите ни са се хранели по същият начин. Слага се тавата на средата на паралията сяда ли са на трикраки столчета и цялото семейство от най малко 5 човека са топели и хапвали. Така са се хранели в началото и до 40-те години на 20-ти век. В момента обикновените Турци се хранят по същият начин арабите също. Това е традиция при тях. Точно така сее хранел Исус Христос от там идва традицията.

10

Уфффффф

преди 5 години

Често срещана картинка. Майка храни детето си в парка. Мръсни ръце, чупи от закуската, бута му я в устата, облизва си пръстите и после пак. Или опитва храната в бурканчето, после със същата лъжичка дава на детето. От време на време я облизва за остатъците и продължава.Стана ми гнусно само докато го напиша.

9

До дедо

преди 5 години

С дясната поливат с ибрика, докато с лявата си мият гъзът-затова.

8

Дедо

преди 5 години

Те мюсюлманите се хранят само с дясна ръка(по тяхната т.х. Корана),а им е забранено с лявата - какви ли са те?

7

Де Генератски

преди 5 години

Сега напишете, че да се изходиш в аквариума показва, че си екстравагантен и свободолюбив. За антисоциалите само принудителен труд, докато не разберат разликата между различен и безполезен.

6

Ала-бала

преди 5 години

Значи, че първите 7 годинки ви липсват.

5

Анонимен

преди 5 години

Пиле, риба и жена? Само с ръце!

4

избирател

преди 5 години

Нищо не ти разбрах!!!Е и ти заплата взимаш все пак. Трябва да пишеш нещо!

3

Анонимен

преди 5 години

В Индия се хранят с ръце, така че най-вероятно сте индиец.

2

Унуфри

преди 5 години

По съществения въпрос е мъжа кога си мие ръцете, преди или след като ходи по малка нужда ?

1

Анонимен

преди 5 години

Леко примитивна личност сте, ако хващате храната с ръце дори и когато сте на гости, когато се храните в компанията на други хора и особено когато не сте имали възможност да си измиете ръцете, а влажни козметични кърпички по правило не ползвате.