15

Ако щете вярвайте

преди 5 години

Потресен съм от новината. В момента живея в Германия. Тук много внимават шофьорите. Старите хора се движат масово с ролатори. Автобусът изчаква по 5 минути дори да са се качили всички. Кара се доста бавно за средно голям град, в който живея сега. Надпревара с автобуси, трамваи, маршрутки кой да изпревари и разни комплименти на майка не съм чул.

14

..

преди 5 години

До 204 винаги претъпканНикой не е извикал, защото вероятно всички са си гледали в телефоните ... Превръщаме се в асоциално и тотално незаинтерисовано общество. Нивото на съпричастност и разбиране към другите, рязко спада...

13

204 винаги претъпкан

преди 5 години

204 като автобус винаги е претъпкан, ама винаги. Колко му е на човек да се спъне, да го бутнат. Как никой не е извикал на шофьора ми и странно, че чак да я влачи.

12

Анонимен

преди 5 години

тия *** дето ги взимат за шофьори, така и не научиха за какво са се цанили, аква им е работата и кой им плаща заплатата

11

....

преди 5 години

За последните 3 месеца кратката равносметка за положението в България се оказва следното: Отиваш на екскурзия и се оказва последният ти ден; Водиш си детето на урок по английски, поднася ти се колата и вместо помощ от полиция... и те в катастрофата; Излизаш да тичаш и биваш нападнат и убит; работиш си кротко в офиса и "клиент" се опитва да те изнасили и ти нанася жесток побой; тази женица и тя не се е разминала от черната серия... Тази държава,вече не става за живеене.

10

Joe

преди 5 години

Не харесвам кметицата ама не виждам какво общо има тука с този инцидент. Невнимание от страна на шофъора, и белята е станала. Не мисля, че трябва да се търси повече от един виновен в ситуацията.

9

Анонимен

преди 5 години

Хора няма ли в тея автобуси да извикат на шофьора ве... и мен веднъж тия врати щяха да ми отрежат крака..

8

Анонимен

преди 5 години

С тези каруци и маймуни сложени да шофират е напълно нармално. В реда на нещата да се раздрусат рано сутринт и умиришеш на *** пот докато отиваш за работа.Тази флегматична крадла някой да я виждал да пътува в автобус 72 или пак се качи на служебния мерцедес...

7

Хе Хе

преди 5 години

Любимата фирма на Фънди Селянката с разрънканите таралясници и билетчето на Фънди за 1,60. Няма толкива нагли лъжи като тези на Фънди. Вече втора година всички се чудят и не видят новите автобуси и трамваи зарад които Фънди дигна двойно билетчето. Ама явно кинтите потъват като при ремонтите.

6

Анонимен

преди 5 години

Викаш, Бойко лично я е прегазил с автобуса?

5

Анонимен

преди 5 години

За съжаление такива неща са еждневие в Тиквения Рай.

4

Анонимен

преди 5 години

Може ли да затвориш вратите и да тръгнеш, без да погледнеш в огледалото. Защо няма обвинение от прокуратурата на шофьора?

3

А бе

преди 5 години

"Задкормилното устройство" на автобуса е за бракуване и вторични суровини.

2

Анонимен

преди 5 години

Още едно несправяне на кметицата ви. Тя все не знае, късно разбира и т.н. За Столичният транспорт пак е отговорна тя, не става само да се снима с електрически автобуси.Имам чувството, че софиянци са доста *** парчета. Крадат здраво от ремонти, дерат ги със синя и зелена зона по тротоарите, билетчето на 1.60 и те пак си избират даскалицата.

1

Анонимен

преди 5 години

Този шофьор не поглежда ли какво е положението по вратите и дали всички са слезли или са се качили и тогава да тръгва, а също дали са далеч от превозното средство? Що за ненормарна работа е това или си мисли ,че кара чували с картофи?