16

Анонимна

преди 5 години

Тъпите работодатели пак си отварят устите и си затварят разума

15

Анонимен

преди 5 години

Еми, работодателите да дават на бащите по 3000 лв. заплата и майките няма да им пречат. И какви са тия, внимавал кой наема, и кой наемаш пенсионерите на по 70-80 години. Е, да те няма за кога да раждат вече, така е. Ще видим след 20 години кой ще ви работи.

14

Анонимен

преди 5 години

В Китай е капиталистически социализъм, а тука се опитват да го направят социалистически капитализъм. В западна Европа системата е много по-социална, отколкото в България, която все претендира за нещо. То ясно, че и там е капитализъм, но хората са разбрали, че не може да убиеш работещия, защото той ти прави парите. Е с колониалните и цветните шЕбеци е малко по-сложно, но никъде няма всичко съвършенно. Опитват се някои компании да експлоотират, но трябва да изхвърлят африканската и азиатската гм3ж

13

Az

преди 5 години

Как не ги е срам тия жени!Ще раждат,после тия деца боледуват...почват едни болнични...Ще раждат само ромеите,те не работят и няма да страда работодателя.После като останат само мургавели,няма да има и работодатели.

12

mt

преди 5 години

Аз съм от майките, които работиха до деня на раждане и продължих почети веднага след изписването от болницата. Продължавам и до днес... И всяка вечер си задавам въпросът заслужава ли си? И всяка вечер, ако изобщо заспя, си казвам дали моето дете заслужва майката, която има - работохолик. И тази вечер същото... Чудя се как да коментирам, сърцето ми казва, да майките трябва да имат правото да бъдат повече с децата си, но разумът ... И въпреки всички, все още разумът надделява ...

11

Анонимен

преди 5 години

Ако искат да си ползват отпуската, нека си я ползват, но да им се плаща не съм съгласен.

10

Анонимен

преди 5 години

Който не работи не трябва да яде. По тази логика с отпуските и трудовият стаж *** на 35 години пенсия ще взимат ! Спрете се 1 година е достатъчно . Работодателите са прави за доста неща много изисквания от майките .

9

Перко

преди 5 години

Правилно си е. Не е редно да имаш право на отпуск за времето през което си в отпуск. Трябва да се измисли друго решение за майките. Държавата не може да си прехвърля социалните си ангажименти на работодателите. Връщаме се преди години когато мъже не отслужили и млади жени, които всеки момент могат да излязат по майчинство нямаше шанс да бъдат наети

8

Анонимен

преди 5 години

Може да го оставят , може и да го премахнат . Аз лично внимавам какви назначавам за да нямам проблеми . Някой ако се сърди да назначава други в неговата фирма . Преди по малко от век жената си е седяла в къщи и мъжът е изкарвал пари за семейството . Разбира се всеки има право на избор . Веднъж ще се сърдят тези които искат по ниски данъци , веднъж тези които искат по дълго майчинство .Парите зависят от производителноста на труда .

7

Анонимен

преди 5 години

Значи да очакваме драстично намаляване на жени във фертилна възраст в бизнеса.

6

...

преди 5 години

Колко е лесно - затваря се булевард, прави се стачка и "бизнеса" се ! Няма "бизнес" без работници - всичко спира, когато работниците се обединят. Ако майките излезнат на протест кого ще им пратят? Баретите? хаххахаххахха ще стане мармалад ако излезнат ТАТКОВЦИТЕ!

5

Анонимен

преди 5 години

Конституцията е писана преди толкова години.Сега като жената-майка се ползва с особена закрила дайте да си докараме бременни африканки и индийки изобщо всякакви дето ще ни ползват "по-нужда" Малка нужда,голяма нужда.После що ни рисуват държавата като тоалетна чиния?

4

s`s

преди 5 години

КНСБ да се обърнат към държавата, а не да товарят бизнеса със социалните ИМ прищевки.Като това за отпуск за майчинство и 0,6% за трудов стаж.

3

Анонимен

преди 5 години

"Асоциацията на организациите на българските работодатели настоява"Я им снимайте паркинга някой път като са на събрание.

2

Анонимен

преди 5 години

Нямам нищо против, ако ми плащате европейска заплата и на бащата също така. До тогава ДГД!

1

...

преди 5 години

Капитала е безмилостен! При този отрицателен прираст, при тези ниски доходи, "бизнеса" иска да смуче все повече и повече... данъци, комунални услуги, горива, а сега посягат и върху българската майка - нещо свещено от както я има тази държава!