20

Анонимен

преди 5 години

До ИДИЛИЯАбе те може и нещо друго да чукат през прозорците,не само ракия,нали имаше един такъв филм,не си спомням как се казваше,но през дупките си говореха,караха и си подаваха продукти.

19

ДжуджанкаG

преди 5 години

До cky2kbgХахах аз пък помислих, че се подвизава във Фейса;))) Викам си, дали и компютри нямат затворниците? :))

18

cky2kbg

преди 5 години

Още по-гадна във фейса станала

17

House M.D.

преди 5 години

"...бившият кмет сама си поискала тези правомощия..."Борянче, в езика болгарскияго съществува понятието "граматически род".

16

данъкоплатец

преди 5 години

Все си мися, че ай дукче от същото котило, цяла нощ не спало,пило, и размислило.Накрая взело,че решило и Иванчевица натопило.А за другарката Фандъковица даже не смее "гък"и думичка да каже.

15

ИДИЛИЯ

преди 5 години

ДОБРЕ Е ДА ИМА ПРЕЗАСТРОЯВАНЕ. ТАКА ЩЕ СЕ СБЛИЖАТ ХОРАТА, ЩЕ СЕ ЧУКАТ С РАКИЙКАТА ВЕЧЕР НАПРАВО ПРЕЗ ТЕРАСИТЕ, А ЖЕНИТЕ ЩЕ СИ ПОДАВАТ СОЛ И ПИПЕР.

14

Анонимен

преди 5 години

По-неграмотно не можете ли да пишете? Задръжте шифта и натиснете ь, ето ти ѝ.. Подзаглавието започва така: Главеният... нямам думи! :D

13

Анонимен

преди 5 години

Девизът е бил: "Да победим строителната мафия чрез корупция. Хем милионери да станем, хем да застроим Младост, за да имаме пари за Старост". Но строителната мафия не е вчерашна и не може да се бъзикаш с нея.

12

Мен

преди 5 години

До 1Щото някой нагляр е имал нива там преди 100 години, обаче сега иска да получи урегулиран парцел, ако може точно около метрото, че дори и в него, а не си иска нивата ;) И понеже знае че това трудно ще стане, продава бързо, после другата мутра и тя продва и така през 2-3ма се сменя собствеността докато стигне до някой с дебели връзки дето разрешава да се строи в градинката на 2м от блока щото разбираш ли било частна собсвеност!

11

Анонимен

преди 5 години

Не е виновна! Човек на партията майка БКП не може да е виновен! Казах!

10

Анонимен

преди 5 години

този главен архитект най-добре да си заминава за Червен бряг. Правото на кмета да спира строежи до 15 метра си е записано в Закона за устройство на територията. Това не е негово право /на главния архитект/ а именно на кмета.

9

Pilot

преди 5 години

Държава на мутрата !Младите през терминал 1

8

1

преди 5 години

Има парцели в околностите(в края) на градовете,които ако се застроят,ще са много по-атрактивни,заради чистия въздух и повечето пространство и зеленина,но там трябва да се построи и инфраструктура,удобнен транспорт,което явно строителите не искат да направят.

7

1

преди 5 години

Тези квартали са планирани и строени от архитекти и други специалисти.Още при създаването им е определено къде да са блоковете,пътищата,къде градинките,къде супермаркет,училище или детска градина и т.н.,както и колко да е разстоянието между сградите,за да не си пречат и не закриват простора.Защо сега допълнително ги презастроявате и ги превръщате в бетонни гета?Това не е законно.Има парцели в краищата на градовете,които ако се застроят,ще са много по-атрактивни,заради чистия въздух и повечето

6

Анонимен

преди 5 години

Хайде ,моля по бързо,че в Сливенския откога чакат за подстригване!

5

Анонимен

преди 5 години

На мен за една пилива къщичка ей такива ме мотаят една година, и вероятно още една ще ме мотаят. Изгни ми материалеца..... Но пари няма да дам. Ще ме хванат за гредата.

4

Анонимен

преди 5 години

Хем грозни, хем крадливи! Що е то?! Десислава Иванчева, Корнелия Нинова, бившата на Станишев с който имитираха уж че са семейство по заръка на партията и много други знайни и незнайни другарки!

3

Анонимен

преди 5 години

Айде кутевски помияриии на амбразурата да защитавате другарката си :))))))))

2

месара

преди 5 години

хайде, да ви е честит новият некорумпиран, презастроен Младост. Демокрация по български.

1

Анонимен

преди 5 години

Сготвената ако се разприказва, тиквата ще трябва да търси нов ромб като в руси.