43

ALL

преди 5 години

трябва да си бавноразвиващ се или българин, за да схванеш че това *** е поставено лице в тая схема. кога я утрепа, кога избяха, защо в германия, кога го издириха, кога го хванаха??? мислете бе хора.

42

Аспарух

преди 5 години

Нека бъде момиче за отмора на групи по възрастни мъжаги. Да сложим и щипка садо мазо.

41

Анонимен

преди 5 години

ТИ НПА ПЪРЦУЦА ЛИ СИ? ЩОТО НИЕ СМЕ НА БЪРБЪН

40

Анонимен

преди 5 години

Ще го самоубият, за да не издаде поръчителите.

39

до 46

преди 5 години

И какво толкова не можеш да разбереш - Цацаров и Гешев са хора на ГЕРБ, както и онази мутра с ланците, която се води шеф на РПУ-Русе. Само те са имали достъп до трупа на жертвата и естествено, че са манипулирали нещата, както е угодно на шефът им - собственика на ГЕРБ и на Държавата - Бойко Борисов.

38

анонимен

преди 5 години

И да го убият в ареста на обществото няма да му липсва.Но ,за съжаление,той ще си живее живота,а момичето ще гние в гроба.

37

Анонимен

преди 5 години

Наистина и на мен ми се струва,че на някои хора са им платили да го защитават.Едно и също пишат ,от време на време леко сменят репертоара,като смисъла е един-да оневинят убиеца.И що за мало.умност да се пише,че ГЕРБ са обезобразили трупа на момичето?

36

123

преди 5 години

123

35

Аз

преди 5 години

до 4343 на теб от къде ти е информацията? Айде пий си парцуцата и не се обаждай ти.

34

Анонимен

преди 5 години

Почти съм сигурна че ще го убият в ареста и ще го обявят като самоубийство.

33

Аз

преди 5 години

Само куките виждаме от снимките както в тази статия така и в тази със самолета. Тая прикритост кара хората да бъдат подозрителни.

32

Анонимен

преди 5 години

30 коментара от 1 човек. Накрая даже обобщил "всеобщото" мнение. :))

31

ФХ

преди 5 години

По коментарите колеги, разбираме че мнението на повечето от нас е единно и че България не вярва че това е убиеца. Българският народ не е ***, не е стадо, просто му е писнало и си затваря очите.

30

Анонимен

преди 5 години

Никой не вярва на лъжите на Бойко Борисов и Сотир Цацаров.Нито българския народ, нито международната общност.Това е истината, която не им харесва.

29

Гробокопач

преди 5 години

До xaxaxaКой на кого ще ду.ха не знам, ама "Борисов 3" си отива, ако не си забелязъл;)))

28

.

преди 5 години

Къде е Българският Ромски Комитет да се изкаже?

27

Гробокопач

преди 5 години

До МХДа, ама вчера по телевизията се бе изтъпанил един полицейски инспектор, който с малкото си мозък, цитираше какво би казал цоциолога Харалан по въпроса: "КОйто вярвал, че убийството на Виктория е по професионални причини, бил ***,а който пък използвал случая за политически дивиденти, бил непочтен човек". Друго мнение и виждане по въпроса, не може да има според милиционерите и цоциолозите на Бойко. В това време Бойко бързо се разправя с ДЖИПСИ ТРУП. Защо ли?

26

МХ

преди 5 години

Вижте го само, какъв убиец ще да е този? Най-обикновен ц...ско момче. Това убийство, е кърваво предупреждение за тези които в професионален аспект се занимават с раздледваща журналистика и по неудобни като този случаи. Виктория е била удобната жертва за съжаление. Поръчителят е знаел че ще се свърже с работата и с предаването което е водила, а убиецът вече може да е мъртъв. Никога няма да разберем с точност.

25

Анонимен

преди 5 години

Този случай смърди още от самото начало.Аз също не вярвам, че този е убиецът.Има много противоречия в обвинението.И големи празноти в разследването.Половината факти бяха премълчани, защото не пасват на версията, че Северин е убиецът.Трупът наистина не е видян от никой, освен от слугите на Борисов.А на тях никой не им вярва.

24

xaxaxa

преди 5 години

Червените тролчета не спират. времето ви свършва прасета скоро курванелка ще и духнат под опашката тик так тик так тик так