278

3d

преди 5 години

А аз не мога да разбера, Стояне, защо не вземеш ти да станеш работодател и да раздаваш едни големи заплати...

277

Човек или животно

преди 5 години

Вие сте едно средство за работодателя. Той ви тегли парите ви защото секретарката ви има всички айбанобе. И шефа вика ооо я сега да им исмуча заплатите и да кажа че няма пари че още не са ги превели. ГЛ.ПАЦИ!!! Не можете ли да разберете че работодателят ви е исмукал парите бе!!! Той е направил оборот и си смука паричките ви. И си викате бедни сме. ДА! Защото вие сте едно средство. Унижават ви плюят ви. Вие не сте хора вие сте роби пред работодателя.

276

Стоян

преди 5 години

То и аз искам нова "Тесла" , ама шефчето вика - много пари ви давам.Че много ли са 1500 лв. за шестдневна работна седмица по 10 часа на ден. Тоа ни взема съвсем за балами, *** така е като няма държава и няма кой до му скръцне със зъби - ей го на нито данъци плаща , всеки месец върви в чужбина , па за нас нема заплати, това не мога да го разбера, и все едни БМВ-та кара , все новички, през някой месец все ги сменя.Та с тия пари - отде екологична нова кола?

275

Анонимен

преди 5 години

Мерките с това вдигане на данъците са мижи да те лажем - до нищо няма да доведат- Нито отстъпките за новите са драстични , нито увеличенията за старите са така драстични , че да откажат хората да карат таралясници. Не се обръща внимание на ползващите газ, не се запушват вратичките , които позволяват мощни джипове да се регистрират като товарни с данък 20 лв. годишно и т.н. и т.н. Чисто нашенски изпълнения - само да кажат , че правят нещо...И един вой- до небето...

274

Анонимен

преди 5 години

Ако вдигнат минималната заплата на 4 000 евро месечно, ще можем да караме нови коли и да дишаме чист въздух.

273

Анонимен

преди 5 години

Извинете ама заплатите не се качват автоматично, а се качват когато ги заработиш. Стога с това вдигане на заплати от правителството. Или слушате *** и повтаряте като папагали. Комунистите взимат заеми да си хранят избирателите с помощи и после следващите се чудят откъде да запълват дупките

272

Анонимен

преди 5 години

Подкрепям мярката. Всеки може да се погрижи за изгорелите газове, а не да ми пърхат със спукани гърнета по улицата. В Румъния отдавна са въвели тази мярка. Баста на популизма. Да станем европейци. Заплатите не са оправдание да оси-раме всичко.

271

Анонимен

преди 5 години

Напълно съм Обеден, че увеличение на данъка с 30% ще доведе до 30% по-чист въздух.

270

Анонимен

преди 5 години

Сега събираемостта на данък МПС е около 60%. При това вдигане на данъка ще спадне къде 45-50% и нищо няма да се получи. След като една държава НЕ МОЖЕ да си събира данъците - каква държава е изобщо , това вдигане е повече от цинично....

269

1234

преди 5 години

5 годишен дизел с избушен ДПФ филтър и ЕГР ще плаща по-малко от 10 годишна кола на метан или пропан бутан е това е логиката . С две думи "м...та и на екологията давайте парите". Да не коментираме споменатите регистрации на 3-и ,4-и литурви луксозни джипове и лимузини регистрирани като товарни автомобили плащайки 20-30 лв. данък.

268

1234

преди 5 години

Умерено е от 2 до 5 % ,а 20 -30 е УДАРНО. Ктде и кога ще е протеста?

267

Зозо

преди 5 години

Удобно пропускаме да кажем как тези допълнително събрани пари ще бъдат инвестирани в подобряването на качеството на въздуха. То е ясно, че няма да скочим всички в нови мерцедеси, нито ще се върнем на каруци.

266

Анонимен

преди 5 години

Основното причина за замърсеният въздух е, че горите ни вече ги няма , минете през планините ни всичко изсечено и изнесено навънка за пари.За каква екология тогава да говорим когато ги няма зелените дробове в България. Сега старите коли били виновни. Истинските виновници са други тези които изнесоха горите и тези които ни изядоха парите и хазната е празна.

265

Не мога да разбера

преди 5 години

Защо наричаме скок увеличението на данъка от 15 на 20 лева. При условие, че при новите коли същата кубатура плаща 300. Ако целта е спиране на замърсяването. Липсата на работещ катализатор е по сериозен проблем от годините и кубатурата. И честно казано къде отиват тези данъци, как точно се подобрява въздуха от тях?

264

Анонимен

преди 5 години

Идат избори! Народът ще си отмъсти!

263

колоездач

преди 5 години

този път ви прецакаха хитро - вместо да забраняват вноса на стари коли или на всички дизели както направиха в Европа, ви вдигат данъка за таралясниците-карайте и плащайте, купувайте старите *** и плащайте.То вече и последният *** си купи кола и джитка из скапаните ни пътища на воля-такава слободия няма никъде.

262

Анонимен

преди 5 години

То това нищо не е! Сега ще ни зарадват с двойна гражданска застраховка от Нова година. Това ще е по-интересно.

261

Анонимен

преди 5 години

Малко е, бе, Менда! Като ще режеш, режи до кокал. Поне 50 процента трябваше.Данчето Фандъкова и досега се тюхка, че вдигна билетчето само на 1,60. Можеше направо на 2 лв. , мрънкането щеше да е същото.

260

Анонимен

преди 5 години

А КОЙ Е КАЗАЛ, ЧЕ ТРЯБВА ДА ИМАТЕ КОЛА?

259

Прозрачни

преди 5 години

С по високи данъци въздуха няма стане по чист .Заглавната снимка загатва трябва се продават нови автомобили нооо с ниски доходи как да стане омагьосан кръг.