14

Факт

преди 5 години

До АнонименНе височината на гумите,а ширината вдига разхода!И едно време даваха разход при 90км/ч,при 120км/ч и градско.Сега е извънградско,градско и смесено(което е пълна измама).Едно е извънградско със 90,а съвсем друго със 120.То ако караш с 60-70 сигурно ще е още по-икономично,ама няма кой да те търпи на пътя.

13

GURU до 14

преди 5 години

Карам 14 годишно Рено с мощност 210 коня на газ. По книга ми дават извънградско 8.9 бензин. Аз съм правил 8.8 газ. Французите не лъжат. Значи остана само немците с техните непрестанни лъжи ;)

12

Анонимен

преди 5 години

Акцизът за газ е по-малък от акцизът за бензин и дизел, така че хайде стига с исканията ви да карате почти без пари на газ. Екологията е последна грижа за политиците в България и само я използват да оправдаят поредния грабеж, както е сега с новите параметри на данък МПС, който е имуществен данък, а не екологичен данък.

11

Св

преди 5 години

Ми то още излизайки от завода лъжат с разхода на гориво производителите. Това да е проблема ... С автомобил на старо се лъже с пренабити номера, крадени, пробег, минали катастрофи, години, собственици, ремонти по двигателя ... и т.н.

10

до 10

преди 5 години

Така си е. То разхода зависи от номера на обувката, ама... Пълно с инженери у нас. Тия 4-5 хиляди инженера в заводите на Мерцедес, пасти да ядат пред нашенеца, дето все ще каже - абе мое ли да са толкова прости тия, че да не се сетят.

9

Анонимен

преди 5 години

Цакали ги в разхода на гориво... ми то *** си няма идея как да кара икономично - *** само на газ-спирачка го дава. На магистралата - задължително на 130-140(преминавайки границата от 90км/ч хабиш по около половин литър на всеки следващи 20км/ч отгоре, за да бориш въздушно съпротивление). *** буха джанти 19-ки на кола, предвидена за 16-ки, но това му дава само литър на 100 отгоре. И троши окачването. И най-важното: гуми 2-ра ръка, дето вече съвсем убиват разхода на гориво...

8

Анонимен

преди 5 години

А защо няма облекчения за автомобилите на газ? При тях емисиите са многократно по-ниски от най-съвременните бензинови и дизел двигатели. Или целта е да се дере народа.

7

Анонимен

преди 5 години

Те още от завода, излизат с прецакани параметри.

6

Анонимен

преди 5 години

Андрешко иска кола 2017-та за 5000лв и всичко да и е наред.Каквото плащаш - това получаваш.

5

Анонимен

преди 5 години

На новите коли как е? Да не би скандалът с Фолксваген да е случайност?! Не ни облъчвайте скапана медия нещастна

4

Анонимен

преди 5 години

Те и на ново те цакат с разхода, лъжат главоломно. Не знам на какво ги тестват, някой стръмно надолнище,ама като почнеш да караш градско и хайде 25% отгоре на разхода. Всичките са така .

3

шматка

преди 5 години

До 1Глупости говориш.Ако си купуваш кола 2017г за 3-4000лв е естествено да си прецакан.

2

Анонимен

преди 5 години

Не си прав.Всички коли са карани от пенсионери внимателно на малко киметри са и са здрави и запазени.

1

..

преди 5 години

Истината е, че всички коли внесени в БГ им има нещо. къде повече, къде по-малко.все си "изцапакн", да не кажа "прецакан".