122

бай Ставри

преди 5 години

До Анонимен В отговор на глупоста написана от теб, мога до заявя, че най-добре за държавата е да се избият глупаците.

121

Справедливост

преди 5 години

Леле има ли женски затвори в бг? Или само жени и мъже микс. Малии ще и пръснат читала. Или ще стане обратна. Браво на съдиите. Убийците трябва да влизат в затвора. Тя е убила човек. Тя е убийца. Затваряйте я. 12 години са малко.

120

Анонимен

преди 5 години

Самозащита? 12 г. затвор грозят Мария, която уби Боньо Фаса!Прокуратурата в Стара Загора внесе обвинителен акт срещу детето което е успяло да спаси честта и тялото си.Успя да се противопостави на ***, но той бил *** сланина и умрял.От една порязна рана в крака. Каба.Моля всички Вас които имате дъщери да защитим това дете.Преди две седмици бе убита Виктория,която е нямала шанс да се защити.И изнасилена в безпомощността си.Помен на душата и.Сега имаме възможност да застанем с Родителска и гражданска позиция и да ЗАЩИТИМ Мария от несправедлива присъда.Бъдете родители и защитет

119

Анонимен

преди 5 години

Още ли не са я осъдили отдавна трябваше да са я осъдили тая

118

Анонимен

преди 5 години

Виновна е няма да отърве кожата а ще я осъдят няма как да не я осъдят

117

Анонимен

преди 5 години

Този е лежал 19 години за изнасилвания. Има една камара свидетелки, включително от чужбина са се обаждали негови жертви. Едното момиче е скочило от балкона и е инвалид. Интересно дали щерката не е знаела какви ги върши любимият "папа" от личен опит. Също е интересно как е примамвал другите тинейджърки - дали не е използвал версията с проблемите с дъщеричката си. На човек му опадва косата изведнъж от силен стрес - това момиче е било в шок, за да остане без коса.Отървала света от един ***.

116

Анонимен

преди 5 години

Тая е проституиращата е виновна и ще е осъдена на минимум 10 години по двете обвинения и максимум 20 години

115

Анонимен

преди 5 години

Този Боньо Фаса е бил рецидивист. Защо след като нееднократно е съден, явключително за блудство не е бил в затвора? Какви са тези двойни аршини в нашата съдебна система?

114

бай ганю

преди 5 години

дали повечето на нейна възраст не са склонни да продадат тяло зада може да си купят парцалки ?ако е толкова невинна защо е опитала да изтегли или изобщо използва чужда карта?а защо починалия не се еобадил веднага в полицията за да докладва опит за нападение и убийство срещу него?въпроси много нали...

113

Анонимен

преди 5 години

Този случай е копие на случая на убития заклан жестоко заклан Бекир Рамадан от гаджето си при секс в колата му ,нея я осъдиха на 12 години тая при секс с тоя ако също го закла жестоко и уби и ще я осъдят ако не на 12 на 5 6 години.Погледнете случая на Бекир Рамадан.

112

Анонимен

преди 5 години

По време на османското присъствие( под игото) българите са плащали данък за " изхабяване на зъбите" на " госта- поробител", за това че е ял от поднесеното от домакина гостба, макар че никой не го е канил да сяда на масата.

111

Петърчо

преди 5 години

До (88)А защо не кажеш по времето на коя партия не е имало убийства и изнасилвания? Ако ГЕРБ са причината за всички неволи на българина защо не напишеш кой би оправил нещата? Експерти по посочване на виновни колкото искаш в тази държава само експерти по оправяне на проблемите няма. Затова не се и учудвай че нещата не само че няма да станат по-добре ами и ще станат още по-зле. Сега са ГЕРБ утре ще са други *** понеже сме експерти по всичко освен решаване на проблеми нещата ще си останат същите

110

Сата НАТО

преди 5 години

До кв лошото и несправедливо комунистическо законодателство се казваше че ВСЕКИ има право да защищава живота сикато дойде прекрасната юдо-масонска демокрация тези текстове отпаднаха !----------------------Нищо не е отпаднало, всеки има право да се защитава и то с всички средства.Само не бъркайте самозащитата с други работи. Когато убиете човек и решите да лъжете, че е било при самозащита, да знаете, че много сериозно ще ви проверят версията.

109

777

преди 5 години

Сбъркана държава, за това дете, че се е защитило 12г затвор, за оня изверг от Русе 30г макс., че изнсили и уби майка на 7г дете, ако тази майка се беше защитила от тоя изверг можеше и на нея да й дадат 12г затвор.....Не да го убиеш боньо фаса ми да го разчлениш ще му е малко също и оня изверг!

108

Анонимен

преди 5 години

6 пъти тегли пари,ама не е изтеглила нищо.Егати обвинението да ти умре коня.

107

айде бе верно самоза

преди 5 години

как "самозащита" - той да не я е замъкнал у тях насила? Или тя не е знаела колко години и е разликата във възрастта? Айде да не ни прави на глупави - нещо на сделка намирисва, дето се е объркала?

106

А бе

преди 5 години

Тая работа намирисва на неуредени финансови взаимоотношения(услуги от по-особен характер),ама нейсе.Бо.к.лукът си го е заслужил,а девойчето е редно да полежи малко(2-4г) на топло.Да си знае,че тоя занаят носи рискове.

105

Анонимен

преди 5 години

Влязла уж до тоалетната, ама за да го обере.Той пък взел, че я е усетил. Тя пък се е уплашила и ... опит за изнасилване, КОЛКО удобно ... самозащита. Хванала ножа, ама забравила да пусне дебитната му карта. Самозащита - друг път! После наобиколила мястото. Колко от вас биха се върнали? Ако предполагате че този, който ви е нападнал е жив, т.е. може да ви нападне пак? Обикновено убийците се връщат на местопрестъплението - доказано!

104

Анонимен

преди 5 години

Едни реват,"това не е справеливо",други,обратното!А лудницата наречена "държава България",продължава да си функционира и даже да се развива в нарастваща прогресия!А ВСИЧКО ТОВА Е ТАКА,ЗАЩОТО ТАЗИ ЛУДНИЦА СИ Я СЪЗДАДОХМЕ ВСИЧКИ НИЕ,УПЛАШЕНОТО БЕЗМОЗЪЧНО СТАДО И ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ,ОТ ШАМАРА,КОЙТО НИ ЗАШЛЕВИХА,НАРЕЧЕН "ДЕМОКРАЦИЯ",НИЕ НЕ ПРОУМЯХМЕ ТОВА!!!Е,кой ни е виновен?!!!Събуди се най-после Стадо и вземи нещата в ръцете си,а не да хленчиш,като си предоставило властта в ръцете на Мафията!!!

103

Анонимен

преди 5 години

Значи за самозащита дават 12 години, а за убийство 6? Или условна? Какви съдии има в България???? Каква присъда ще има за убиеца на Виктория? И ако тя беше го убила,защитавайки се???АБСУРДНА съдебна система!!!