10

Ставрю

преди 5 години

Цецка и Боко питаите за дрогата те трябва да знаят.

9

...

преди 5 години

В училище, в дискотеките, по агитките, на партита и навсякъде. Дрога се предлага, защото има пазар за дрога. От дрога се печели много и такива хора са печелещите, че направо е лицемерно. И какво си мислите, след като в БГ не са успешни образованите и умни хора, а простите селски тарикати карат скъпи коли и си живеят богато. Не се чудете повече, то си личи от 100 км..

8

Анонимен

преди 5 години

Познавма лекари, адвокати и програмисти, които пушат марихуана ... СЪщите консумират и алкохол. Защо е проблем, никой не може да каже. Просот някъде я забранили, а нашите псоледвали и те, без да са наясно ...И сега, разни мафиоти трупат милиони от това ...

7

Анонимен

преди 5 години

На този етап, 90% от хората под 35 години са употребвявали марихуана и са наясно с това, какво представлява тя.Дори в САШ, държава, кяото даваше десетилетия затвор за притежанието и, смекчи тона и я легализира в половината щати.

6

Унуфри

преди 5 години

От пантивека човека употребява психоактивни вещества. Наркоразпространението е 25% от световната икономика. Някои страни легализират марихуаната. При нас това е неприложимо. Трябва да се премахне акциза на алкохола. Та който е решил да си "махне главата" поне да го прави с качествен алкохол на достъпни цени.

5

Анонимен

преди 5 години

Оф, я моля ви се... Всеки квартален знае кои са дилърите в района му! Децата били виновни, че не споделяли, а?!?!

4

Анонимен

преди 5 години

Комунистите как се радват на всяка лоша новина.

3

Веско

преди 5 години

Абе важното е да фанете някой със свита цигарка и да му разкажете фамилията. Пък дилърите, кво да ги гоним? Един хванеш, двама нови идват.

2

Анонимен

преди 5 години

Честита ви "демокрация" Жалко за децата ни!

1

шматка

преди 5 години

Еее чак пък 300.Едва ли.По ме интересува защо след като знаете че дилърите са В училищата защо все още са там.Нека бъдем реалисти.Тези дилъри нито са гении нито невидими.Толкова ли е трудно да ги хванете.