7

Веселин

преди 5 години

Само не ми е ясно, коя майка искаше да има квоти за инвалиди във фирмите?????

6

Анонимен

преди 5 години

Валери пак с неговите глупости! Откъде щели да наемат 24 хил хора с увреждания! Има работоспособни инвалиди, които искат да работят. Обаче шефовете не искат да наемат на работа инвалиди. Това е истината.

5

Анонимен

преди 5 години

Не изтривай думите на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ !!!На снимката има комунисти гадовете !!!!

4

Анонимен

преди 5 години

Неолибералния кафяво- комунистически криминален съвет се събра за да се изходи публично върху хората с увреждания.За тази арогантност в Унгария която Монето много обича всички тия кифли щяха да са обесени публично за това.Но Моне спокойно и на теб и на другите пед.али олигарси фюрера Тръмп стой и твърдо ви пази отзад.Но помислихте ли какво ще стане като Тръмп свърши, точно Моне време д и ти като Костов да изтегляш парите от банката и да приготвяш под адвокатски напътствия чуждия паспорт мхмх.

3

Анонимен

преди 5 години

Горанов и Симеонов - всичките пари да си дадете за лекарства и пак да не се излекувате

2

Анонимен

преди 5 години

Монка от теб друго не съм и очаквал нали си нацист за теб хората с увреждания загрозяват висшата раса и по един или друг начин трябва да бъдат ликвидирани.Гледай само населението да не вземе да предефинира висшата раса и ти да се окажеш извън нея и да излетиш през комина на лагера.Пък и Монка един въпрос ти по произход со тарарин откога татарите са към висшата раса.Или ти си от висшата раса дето говори за нея Ердоган пантюркската висша раса ако е така си към висшите турски русалки и сивите вълци

1

Анонимен

преди 5 години

Собственикът на ГЕРБ да събира КОРУПЦИОНЕН СЪВЕТ !!!