35

Lexi

преди 5 години

До махуТам е работата, че домати, краставици и други зеленчуци има в изобилие. Както и коноп...Просто се узаконява нещо, което така или иначе го има и в момента. Всъщност контролът би трябвало да е по-добър и по-малко хора да се тровят.

34

маху

преди 5 години

Предлагам на тези производители и консуматори на марихуана да не се продават домати ,краставици и др. зеленчуци ,да си смъркат канабис колкото искат и хранят с него Как правителствата манипулират безхарактерните хора давайки им слободия

33

Анонимен

преди 5 години

Продавам червена Лада

32

Анонимен

преди 5 години

Това което научно съм чел по темата е, че има доказани ползи от маслото от канабис и др. екстракти извлечени от канабиса. Но категорично сушенето и пушенето му не се числят към ползите и не мога да си обясня тая мания да се легализира марихуаната за пушене. Имал съм приятели, които като опънат 1 - 2 джойнта и изперкват, докато при обикновените цигари с тютюн това го няма. То пушенете на каквото и да е е вредно, но при канабиса е с много повече последствия.

31

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 37А поколението на ТАТО смучеше котерпин, валиум и перхизан, и се смееше на великия български артист Георги Парцалев който, както и много други по онова време, бяха обратни но радваха всички! И какво от това че беше обратен??! Ако можеше да мислиш щеше да е добре!

30

Анонимен

преди 5 години

Наркотици и еднополова любов, това е най-висшата ценност за поколението "Сорос".

29

ah

преди 5 години

Изобщо прочетохте ли статията или по дифолт като видите марихуана и започвате да пишете небивалици? Нали се сещате, че тези в Канада не разичтат на мненията на промити от кофти ракия, задръстени комунисти, а на проучвания, анализи, експертни оценки, икономически стрес тестове и т.н. и т.н. Тези от вас, които пишат, че Канада е гето, дупка и други подобни, едва ли са ходили по-далеч от панелката, в която живеят. Срещу канадците да бягаме, не можем да ги стигнем. И основната причина сте ВИЕ!

28

АнонимеН

преди 5 години

ТРЕВАТА Е ВРЕДНА И ОПАСНА!1ПРИЕТА Е ОТ ДЪРЖАВИ КОИТО ПЕЧЕЛБАРСТВАТ ОТ НЕЯ !!1!РАЗРЕШАВАМ САМО УПОТРЕБАТА НА СПЕЙС КЕКСЧЕТА С ТРЕВА ЗА ЯДЕНЕ!ПУШЕНЕТО Е ВРЕДНО БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ СА ЦИГАРИ ИЛИ ТРЕВА КОЯТО Е ДАЛЕЧ ПО СИЛНА! И ПО ЕДНА ЦИГАРА НА ДЕН НЕ ВИ РАЗРЕШАВАМ И ТО ОТ ОБИКНОВЕНИТЕ :D

27

за съжаление

преди 5 години

Народа ни е 100 години назад от всяко нормално и цивилизовано общество. Какво ако ви кажа, че само от легализацията на марихуана и проституция (което се прави и ще се прави независимо дали е легално или не) от данъци и акцизи моментално всички заплати и пенсии могат да станат х2, а може да остане и за здравеопазване, образование и инфраструктура? Но не, нека тези пари отиват в джоба на мафията, тук така е модерно. А за болните, които ще имат достъп до нормално лечение, а не да се мъчат с химия..

26

Тролове

преди 5 години

Къде е доказано че се затъпява бе мaлоумни *** такива? Винаги като има тема за тревата се изливат едни безкрайни глупости от платени продажници. За жалост някои обикновени хора са безвъзвратно заблудени. Искате да е нелегална за да може мафията по-лесно да си събира парите и да не печели държавата нали бе нещaстници? А освен това тревата е символ на свободното мислене, което е най-опасното в случая.Всичко с което се прекалява е вредно без значение дали е трева, алкохол или аспирин. ***.

25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен от 40Някои нашенци им се кланяха като сега на Дедо Поповете за да им купят Тоблерон от корекома а те после да си го платят тройно в левове. Та тези последствия са най лошите за залоените селяшки мозъци които още не са се събудили от хипер инсомнията на Татовата фекалия!

24

Анонимен

преди 5 години

Ясно е, че тревата е безобидна. Просто няма да бъде легализирана тук скоро, защото носи печалби на определени хора. После ще стане законна и тук, но понеже сме последните на влака, няма да спечвлим нищо от това. За сметка на това ще има гръмки изявления за предстоящите икономически успехи от поредното нескопосано правителство. Това е истината, и е тъжно.

23

Анонимен

преди 5 години

Промяната на ценностната система в САЩ и ОК през 60-те години (и после в Западна Европа) включва популяризирането на марихуаната (и други, по-тежки наркотици), гражданските права за малцинствата и нетрадиционните сексуални връзки. Последствията от тези промени търпим до днес, и то с пълна сила. Правете си сметките дали искаме тази мръсотия при нас.

22

Ванката

преди 5 години

Конопът има много лечебни, полезни и незаменими свойства и приложения, но заради злоупотребата с "веселия" му ефект е сатанизиран до абсурд. Няма друго растение с толкова всеобхватен терапевтичен ефект върху глаукома, мигрена, епилепсия, онкологични състояния, ставни и мускулни болки, неврологични, ендокринни... с доказан противовъзпалителен и имуностимулиращ ефект. Отделно промишленото му приложение в текстил, строителство, битова химия и пр. И накрая - аут заради човешка порочност!

21

Анонимен

преди 5 години

Като сте толкова умни, образовани и т.н. в сравнение с обикновените хора, които не желаят да се легализират наркотици... Защо не си измислите начин за доставяне на удоволствие, който не включва надрусване с някаква трева?

20

Българин

преди 5 години

Четейки коментарите се хващам за главата - колко много тревомани има в България.

19

до 21

преди 5 години

Доколкото знам, лулата на мира е била с тютюн... Марихуана няма как да е имало в Южна или Северна Америка, защото идва от Азия, а лулата на мира е била преди да открият америките.

18

Анонимен

преди 5 години

Аз пък мисля, че наркотиците се държат забранени, заради огромните печалби, които се реализират и правителствените черни каси. Тяхното производство се покровителства от ниво, много по-високо от Пабло Ескобар и подобните нему клоуни.Ако се легализират, както е било преди да се забранят през 50-те, просто на хората няма повече да са им интересни. В крайна сметка ако човек иска да се самоубива, може да го направи по милион начина, освен с наркотици.

17

до 22

преди 5 години

Който иска да затъпее, ще го направи с алкохол или нещо друго. Така че спасение няма.

16

Анонимен

преди 5 години

Никога не съм взимал каквито и да е наркотици, дори марихуана не съм пушил. Но щом им харесва и има търсене, нека да го регулират. Така или иначе не могат да го спрат. Но изваждането на марихуаната от сивия сектор с всички такси и акцизи и държавно регулиран пазар ще държи нещата под контрол и ще има приходи за държавата.Пък и като се напушат, стават спокойни и лежерни. Не е като с други наркотици или с алкохола, дето не знаеш накъде ще го избие.