151

Minuva42

преди 5 години

Тя, ако беше спряна, как излъчват този надпис?

150

лоша реклама няма

преди 5 години

Ако въпросната телевизия просто беше спряла, дали някой щеше да забележи?Едва ли.А сега, вече 3-ти ден се вдига страшен шум.ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ СПИРА ТЕЛЕВИЗИИОт това по-добра реклама - здраве му кажи.

149

Анонимен

преди 5 години

До 148 абсолютно си прав.Но аз знам как Сидеров да си оправи телевизията първо да снима лично как се изхожда това ще предизвика интерес на извратената *** публика.После да върне голите новини и всички ще гледат.Някой беше споменал *** фекалиите техния източник е нацисткия фюрер и почетен министър на порното в САЩ Тръмп.Който е неолиберал и е първо приятелче с Путин който също е либерал и е избран навремето от квотата на либералната партия.Сега вече си има своя но това е после.

148

Болшевик

преди 5 години

От утре телевизията ще се казва : БСП - телевизия!

147

Правителството

преди 5 години

Защото им изгоряла централната камера в студиото.

146

Отговорът

преди 5 години

След Алфа версията идва Вета, затуй.

145

Щерю

преди 5 години

- Амчи нали Вие сте в Правителството, бре!

144

Волене ,

преди 5 години

Пусни Деница по цици да чете новините - и мечта ти да станеш евродепутат ще се сбъдне!Врнсеремос ;)

143

Чист Българин

преди 5 години

Аз се чудя, кво точно прави СЕМ, та позволява тази руска помийна яма, да залива българският народ с азиатски фекалии!!!

142

ПУТИН ТВ скоро

преди 5 години

На нейно място ще застане величествено ТВ Путин. ПУТИН е готин за разлика от Сидеров и красив като мъж. Ще даде малко газ и на София, нищо че там вандали цапат руски паметници. ПУТИН обича България за разлика от Тръмп.

141

П.Петров

преди 5 години

Сидеров си е такъв - намира публично място, изхожда се на него и чака да бъде забелязан от медиите, за да му се вдигне рейтинга, то друго не може и да предложи. Комплексарска работа, още не е разбрал, че не от всяко джудже става Наполеон, но продължава с опитите да си придаде значимост. Благодарение на безграничността на човешката глупост поне си прекарва добре времето, "следата" иначе ще е все така кафява ...Тази така наречена телевизия съм я сложил към края на програмите, които не включвам дори и при случайно преглеждане.

140

Професор

преди 5 години

Мисля че Генерал Сидеров трябва да си сипе една туба с вода и да опита да се самозапали. Тогава може би ще привлече внимание. Човека иска да става евродепутат. Да получава 20 хиляди евро на месец в продължение на 5 години. Обича Путин, слуша Кобзон но иска в Европа. Човека е патриот.

139

Хари Потър

преди 5 години

Не знам да има по-голям помия от тази селска телевизия.Тия вредят на България.Добре се самоспряха .

138

Анонимен

преди 5 години

Плаши! и чака оферта!!! стари номера.

137

Анонимен

преди 5 години

Само психиатъра на Волен знае причината.

136

Анонимен

преди 5 години

Такава тъпня само Волен може да измисли, ама знае ли човек може и другият титан в политиката Бареков да го е посъветвал.

135

Анонимен

преди 5 години

Сидерчо харчи рублите за ресторанти.

134

Анонимен

преди 5 години

Ей Сидеров с такива действия ли ще си вдигате електората?.Барека ли ти даде тоя акъл?Внимавай с него,щото може и телевизийката да ти вземе.Накрая пак на Доган ще пристанеш ти,ама...що трябва да ставаш за смях,бе човек.

133

Анонимен

преди 5 години

Сидерчо пробвай да се прострелян в коляното или инсценирай атентат, сигурен съм че 2-3 ще ти вържат, което е с двама повече отколкото при тоя номер с телевизията.

132

dred

преди 5 години

До гаварит Маскваok, приемам, но не трябваше ли да е 'питайте президента' :)