32

Анонимен

преди 5 години

Не ни трябва южен поток. Докато обслужваме руски интереси хаир България няма да види.

31

За сравнение

преди 5 години

За сравнение до Турция изградиха само една тръба/11 000 000 000$ без Анкара д а поема никакви ангажименти

30

Браво на Путин

преди 5 години

Ако Путин не беше забранил изграждането"Южной поток" сега до Галата Паша дере щеше да има пет яки големи тръби за около 50 000 000 000$ взети на кредит от Москва.Имаше подписан договор между газпром и виена за снабдяване с газ до края на 2016. Тасев да докладва как София щеше да изгради 650 км трасе до Сърбия до края на 2016.

29

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 11Посланикът на СССР в Белград се обръща към Тито: "Вашите вестници не възхваляват достатъчно другаря Сталин. Я вижте българите!" Тито отговорил "Те преди това много хвалеха Хитлер, та сега си наваксват." Сърбите са горди хора, рано ни е да се мерим с тях.

28

Професора лъже!

преди 5 години

Всички знаем, че ЮП беше спрян след личното настояване на пържещия се в ада дезертьор Джон Маккейн.

27

Бъдеще

преди 5 години

Управниците по времето на Орешарски направиха фелацио на сенатор МакКейн, и толкоз. Лошото е, че всички ние ще го ду-ха-ме години напред.

26

Ахаа

преди 5 години

Какво правим, вместо да занимавате народът с битовизви, кажете:Какво правим с тръбите за Южен Поток?Данъкоплатците ще продължават ли да плащат от джоба си за наеми - складове.Кога ще имаме директна връзка с Русия?Какво става с двата реактора (появиха се), пак ли плащаме от джоба си съхранението им?Ако не може да решите най-важните проблеми за енергията в БГ си ходете.Не сме ви избрали за сенатори на САЩ и интересите им.На 12. 2017 Британия получи първите доставки от Русия на втечнен газ

25

Анонимен

преди 5 години

Тасев и експерт? Айде нЕма нужда

24

Симеон

преди 5 години

Командированият американски сенатор спря Южен поток. Стоейки зад гърба на смутеният и мънкащ от притеснение Орешарски, който плахо обяви, че поради еди какви си измислени причини БЪЛГАРИЯ се отказва от Южен поток. След това Путин се ориентира към Турция г-н Все тая кой си не ти виждам името сега, но всички сте еднакви горе Да не изброявам какви сте то се вижда с просто око. Лошото е, че няма кой да ви измете.

23

Анонимен

преди 5 години

Господинчо Тасев, най-големият натиск беше от Путин и Русия. В сравнение с този натиск подплатен с много рубли, натискът на ЕК и САЩ е като галене с перце.

22

нн

преди 5 години

Русия и Европа са съседи. Русия има газ, Европа купува, нищо ненормално. Ненормалното става когато се намеси политиката и САЩ.

21

Един от Северозапада

преди 5 години

До Русия е несигурна Русия ли спря проектите, за които говориш????

20

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 5 години

НА РУСИЯ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЯРВА !ЗА РУСИЯ ---ГОРИВАТА СА ОРЪЖИЯ ЗА НАМИРАНЕ НА НОВИ РОБИ И КРЕПОСТНИЦИ , ПОЛЗВАНИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЕВТИНИ ХРАНИ И НОВИ ТЕХНОЛОГИИ !РУСНАЦИТЕ ИЗОБЩО НЕ СПАЗВАТ ДОГОВОРИТЕ --КОИТО СА СКЛЮЧИЛИ!/....като Договорите с Украйна-НАПРИМЕР.../ РУСНАЦИТЕ СА ИМПЕРИАЛИСТИ И ИМПЕРСКИ УБИЙЦИ--ПОД МАСКАТА НА "ОСВОБОДИТЕЛИ" И "БРАТЯ"...СЪВСЕМ ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ!

19

Анонимен

преди 5 години

Не трябва да изпускаме тази възможност за ЮП,както и Белене не трябва да се изпуска,това са български и европейски проекти,стига провали!Ако може даже да прекараме тръба,която да не минава през Турция,а директно,ще е още по-добре!

18

Анонимен

преди 5 години

До 17 не е вярно бе вече имаме по- добра оферта ще ги носим кофите с газ от за.дника на Тарзан той по- евтино го дава пък и не трябва да го търсим все в храстите под магнолията.Че имаше натиск да и то и от еп и от Русия което е нормално и двете си гледат интереса друг е въпроса че ЕП от целуване на зад.ника на американския президент не знае какъв му е точно интереса.Но пък на Кошлуков интереса е ясен в ефир той обърка името на проекта и го кръсти Южен Пу.так и излезе че имаме проблем с гъ.за им

17

Русия е несигурна

преди 5 години

Руснаците са несигурни партньори. С тях не трябва да имаме общи енергийни проекти.Видяхте какво стана с Южен поток и атомната централа Белене. Не трябва да губим повече милиарди левове. Българският народ е беден.

16

Анонимен

преди 5 години

Сега пак изпуснете възката от ЮП,че тогава ще носите в кофи газ от задните части тиквата.Виждате ,че ние се превърнахме в черна дупка,всички проекти ни заобикалят,стига!Време е да помислим и за себе си и за интереса на нашата държава и хората в нея,стига е *** всякакви ***,а за населението пет пари не дава!

15

Анонимен

преди 5 години

Тръмп не се отказа от сделката със Саудитите въпреки убийството на журналиста! Интересите му били по- важни!! Двоен стандарт!

14

АМИ ПРАВИЛНО!

преди 5 години

По-добре да сме зависими от Турция , отколкото васали на бедната и гладна пРусия, която взимаше всичко на безценица от България!НЕ НИ СТИГА СОЦ-РОБИЯТА 50-г. ....АМИ И ОЩЕ ДА ИМ СЛУГУВАМЕ И ХРАНТУТИМ ТИЯ ПИЯНКИ!ОТ ТУРЦИЯ --МОЖЕМ САМО ДА СМЕ НА КЯР.

13

johny

преди 5 години

И сега се разбра че натискът е бил правилен !Иначе щяхме да сме още по-бедни.Който е легнал пред руснаците хаир не е видял!