9

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

както би казала една продуцентка, с която говорих наскоро на тема наши ваши и назначени, "то в българия има ацки много таланти, само че те отказват договори със световните издателски компании, щото са патриоти, и щото знаят, че не си струва".

8

Анонимен

преди 5 години

Румънките направиха сериозен пробив в съвременното диско и модерната музика, която се слуша. Постоянно ги въртят за западните музикални канали, а там и една бг песен няма да се види. Правете си изводите.

7

Пепа

преди 5 години

Само като сложиш това момиче до нашите пишман звезди разликата е от небето до земята.Колкото и да хейтят Ина е звезда от световна величина, както и румънската денс музика е известна навсякъде.

6

vlady

преди 5 години

Напишете нещо за стойностните съвременни румънски певци като Daniel Neagoe, Mihai Ilie и т.н. Стига бездарни певачки.

5

Анонимен

преди 5 години

Ама тая певица ли е?

4

Анонимен

преди 5 години

Ина, Александра Стан и редица други румънски певици. Гледам ги и се чудя - защо не приличат на евтини ***? Я да видят певиците малко по-южно от тях.

3

Анонимен

преди 5 години

Първите и два хита бяха тотален разбивач,след това и тя залитна по нео-поп-латино-рага и тем подобни тийн шитове.

2

бг

преди 5 години

Мангалия и Констанца се намират в Северна Добруджа ,отнета от България след 1878г и дадена на Румъния ,като компенсация за отнетата й от Русия Молдова. Следователно певицата е 90% българска от същата кръв като нашата Лили Иванова.

1

Анонимен

преди 5 години

Това че произхожда от Мангалия,за мен изчерпва всичко!..