9

Приморско

преди 5 години

Те кат се справиха с каруците и автобусите че почнаха и камионите.Смешници сложи ли ги катаджии защтото гласували за герп.

8

House M.D.

преди 5 години

С ласо или с "Драгунов" ще ловуват?

7

Бай Миле

преди 5 години

КОГА ЩЕ СЕ ЗАКРИЕ ТУМОРА КАТ?????????????????????

6

Анонимен

преди 5 години

Ще захлебват клесавците некадърни. Че то стресиран само на една заплата кара ли се?

5

Мирослав

преди 5 години

Забравили сте да анонсирате къде точно ще стоят проверявашите. Най-добре дайте gps кординатите им, за да може камионите да не минават от там... Не се научиха тези ***, че преди акция не се анонсира нищо защото това предопределя нейния резултат. Направете една акция без обява във всички медии и вестници к тогава дайте резултата!!! Аман от тъпотии в тая държава!

4

Чичо Гошо

преди 5 години

Аха, до края на седмицата ще проверяват. А през останалото време какво ще правят уважаемите колеги от ДАИ? Колекционират оранжеви еврови и зелени левови банкноти?

3

?

преди 5 години

Искат да кажата, че само днес КАТ ще си върши работата показно ? Защото би трябвало всеки ден да прави това и без да се парадира по жълтите сайтове.

2

Истината

преди 5 години

Докато КАТ ходи на лов, все така по-зле ще става по пътищата на България, както е през последните 29 години. Има си закони и КАТ трябва да налага спазването на законите, както законите изискват от КАТ, а не от време на време КАТ да изпълнява на 1/1000 задълженията в някаква насока, както е този лов. Сега КАТ санкционира за едно на сто хиляди нарушения, които КАТ трябва по закон да санкционира. Това е голямият проблем по пътищата на България - неработещият КАТ.

1

Анонимен

преди 5 години

Идеално. А за побеснели фа-минути, обсъждаше районните управления - кога??????