127

Анонимен

преди 5 години

А катунът законен ли иОбщината кого чака да й свърши работата.Я булдозерите да поработят

126

Анонимен

преди 5 години

А катенът законин ли иОбщината кого чака.Я булдозерите да поработят

125

Бай Иван

преди 5 години

Това ,че роми са нападнали полицай не е новина а ежедневие!!Новина щеше да е ако заглавието беше..Роми нападнаха и изнасилиха полицай и им дадоха 5лв за да си мълчат!

124

Анонимен

преди 5 години

Е то в Русия е останало по нещо истинско, докато тук всичко е лъжа и бутафория!

123

Анонимен

преди 5 години

До КрайТато ти ги докара тези от Румъния, Гърция и бивша Югославия!Преди този "внос", екзотичните са били по-малко от 2% от населението, знаели са си мястото и са имали респект!

122

До 138 - Друга поука

преди 5 години

за родната полиция, пак от сериала "Брат за брата".Пред самото РПУ двама яки полицая са съборили на земята един и здраво го бият и ритат. Друг полицай, дошъл от Москва ги пита защо го бият. А те отговарят "Профилактично, защото не спира да краде и да бие жена си."С други думи, онзи, който непрестанно върши безобразия, профилактично яде бой от време навреме и полицаите дори не се крият. В гората пердашат, само когато разследват тежко престъпление и има заподозрян, който вече е вършил подобно.

121

До Анонимен 138

преди 5 години

Нашите да гледат руските филми на полицейска тематика, напр. сериала "Брат за брата". Вече показаха нещо, от което нашите да се поучат. Търсят сериен изнасилвач-садист. По тъмно спипват мъж, излежал присъда за изнасилване. И не го водят в РПУ, а в гората, където трима се редуват да го пердашат подред докато се изморят, за да си признае. Оказва се, че не е той. Развързват го и си заминават с колата, а него оставят "сам да се оправя". *** доказвай, че е имало полицейско насилие!

120

Анонимен

преди 5 години

Ами ще ги нападат,като не им стиска да ги помелят по мъжки.Да ама Европата . Мммм.ще ги изпоусъдят за дискриминация.

119

Аха 2

преди 5 години

Прочетете как са се отнасяли с твх в така наречената сега демократчна европа! Избивани в германия,гонени от испания и швейцария кастрирани насила до 1930 год в скандинавия.Само тук са получили прием ,доведени с обоза на османците за да тероризират ра я та. В турските села са кротки,с нас са из вер ги! Спрете помощите,фалшивите инв пенсии и да не гласуват

118

Аха

преди 5 години

Тези същества имат много претенции но никога не искат да живеят сами. Например изцяло техен град или..държава. и бълхата и кърлежа и тенията. Са в или върху рецепциента.Ако им се предложи да са сами..веднага вопли а кой ще ни храни?? А защо избивате..приемника?Ето това и израз на м @ло ум ие.И на..кучето му писва все някога и... И...

117

!

преди 5 години

Чуха се някакви сведения, че след пристигането на жандармата, целия спортен завод е помлян...дали е вярно?

116

Търпеливи

преди 5 години

Българите се оказват най-търпеливия народ на тази планета. Мачкат го, крадат го, подиграват му се, бият го а те си стоят и все едно нищо. Браво!500г робство са толкова впити че нищо не може да изкара овцете от сън.

115

Ко? Неее

преди 5 години

Няма друг народ в тия ширини да им търпи така издиславщината, а полицията да не смее да използва оръжие дори при пряко насилие срещу самите тях.

114

славянин

преди 5 години

Това ако се беше случило зад океана, всеки участващ в екшъна щеше да е с парче олово между очите, ако се беше случило в Русия, катунът щеше да е като след преминало през него торнадо!

113

Анонимен

преди 5 години

Всичките им началници начело с министъра им да си хвърлят оставките и да ходят да копаят картофи.

112

ами

преди 5 години

а царят-мутра се кара на чужденците,защо се бъркали.Ами ето защо защото си оставил *** да се вихрят-мутра с мутра.Не останаха ли българи да се вдигнат да изметем тая крадлива ***,дето ни управлява.И оня корем-войвода дето щял да бори престъпността а единственото,което направи е да се освини още повече.Ми то от софра на софра няма начин.Вдигна се патардия за случая в русе а всички други старци по селата те какво да правят,като някой от тях бъде пребит и за тях няма възмездие!!

111

Край

преди 5 години

Стани Тато. Стани да видиш до къде го докархме.И аз скачах по жълтите павета- ако можеш прощавай.

110

Анонимен

преди 5 години

електората на герб недоволства!

109

Анонимен

преди 5 години

С тези дУпУсЕ иска да управлява.А истината е че единственото добро за тях и останалите принудени да съжителстват с тях е, този етнос да бъде разселен в држунглата на Амазонка далеч от всякаква цивилизация.

108

Анонимен

преди 5 години

Пичове, много моля, не бъркайте в "откритата рана"! Това са културни особености.И моля, не пращайте жандармерията да бие горките , а да ги пази от лошите българи, дето все намират повод да мрънкат.Гласоподавате ли са бе! Догодина избори идат! Време е да се "берат" гласове!