104

"ЗА"

преди 5 години

Категорично "ЗА" смъртното наказание на такива доказани рецидивисти и ***. Несправедливо е такива *** да живеят и да бъдат хранени от обществото десетилетия, а техните жертви да гният и децата им да растат без майка. Тази несправедливост трови обществото отвътре и може би това се опитват да направят либералните демократи, Сорос и компания.

103

Анонимен

преди 5 години

Тоя само добри идей дава, връщане на казармата, поне да беше ходил в казарма. Щом се мобилизираха да говорят глупости и тоя и Сидеров, значи изборите наближават.

102

1

преди 5 години

джамбаз-питриоте,нека всичките да бъдат като теб, кастриран от природата.

101

Анонимен

преди 5 години

Конярски това требва да му е фамилията на тоя, ако е българин а не турчин. Това е евродепутат от който няма никаква полза за страната, както и от повечето останали. Какви са доказателствата по този случай - витае съмнение че е това извършителят, например само аз ли не виждам ме като бяга не носи дреха на Виктория в ръка а после е намерена при леля му. Ако е той виновен, пък няма доказателства, че е извършил друго насилствено или полово престъпление. Важно е Джамбо да зомбира електората.

100

Анонимен

преди 5 години

и аз съм "за"

99

МНЕНИЕ

преди 5 години

Хумор - ама си умирам от смях като го видя това човече - като Чарли Чаплин е - Артист е за да си яде хляба . Не може да каже две приказки Нормални , а се напъва да е Евродепутат - смях в Парламента на Европа - Баба ми щеше да е по-достойна в Тази Институция . Този е като Хибрид с Кулагин и Кобилкина .

98

Анонимен

преди 5 години

Кастрация пост-фактум не решава нищо.

97

Не морално

преди 5 години

Когато НЕ морални хора като Джамбазки учат другите на морал е обидно за обучаваните ! Джамбазки вместо да поучаваш другите на нещо което нямаш дай поне 738 секунди казарма на родината си , толкова съм дал във денонощия !

96

Анонимен

преди 5 години

Не химическа, а физическа. Клъц и му го ввръзваш на врата да си го носи.

95

ахахаха

преди 5 години

ай ся, кви са тия кастрации то на ромапрез носа ще му излезе тая платена присъда я по-спокойно утре ще му се наложи на тоя отворко да си плати за виновник под наем и никой няма да иска да го правят безопасен:))))

94

Мен (Бойко :)

преди 5 години

Докато гласуват за мен!

93

Шоп

преди 5 години

Не химическа, а направо физическа кастрация.

92

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 80Ако помниш онзи стар виц за номера на китайката, може и с една...

91

ТЪП ПОПУЛИЗЪМ

преди 5 години

България е в ЕС и в цял ЕС са отменени всякакви наказания с химическа кастрация или екзекуции. За да се налагат такива присъди, трябва да излезем от ЕС. Разбирасе, глупаците сега като го чуят и ще потънат в умиление от думите на г-н Джам и ще го направят отново евродепутат на 30 000 евро месечна заплата за следващите 5 години.

90

Анонимен

преди 5 години

Как не измислиха нещо градивно, нещо конструктивно тия "патриоти"?!Как само търсят някъде да се появи напрежение и да доналеят масло в огъня, да насъскат допълнително, да яхнат недоволството на най- агресивната маса от обществото...

89

Анонимен

преди 5 години

Обединените *** нищо не направиха. Сега се чудят как пак да влязат в кръжока на милионерите евродепутати. Чудят се как пак да лъжат и обещават. Наистина, нека внесат всичко в парламента и да гласуват.

88

Анонимен

преди 5 години

Нека си направи, щом иска.

87

AZZZ

преди 5 години

За какво ли се занимаваха да го хващат, като след 5-6 години ще го пуснат и тогава тъкмо той ще си е във вихъра. Жалко, много жалко

86

До анонимен

преди 5 години

До АнонименТой поне говори разумно, а ти пък какво искаш, май не знаеш! Това е лошото на българина, дай му само да критикува! АМАН ОТ ВЕЩИ НЕВЕЖИ, АМАН!!!

85

Тигър

преди 5 години

Няма нищо лошо в смъртното наказание. Това много би ни помогнало.Когато отидеш в Сингапур и се наслаждаваш, че няма престъпност. Ами хората са го измислили. Като знаеш, че за продажба на наркотици ти вкарват инжекцията, как ще продаваш?Подскажи им Джамбажки, ти разумно говориш понякога.