6

Анонимен

преди 5 години

Просто си траете докато не намерите нещо по-добро и не се махнете. Нито колеги, нито шефове трябва да разбират за желанието ви да се разкарате. А ако шефа ви ще полудее, за дето напускате... ами определено това не е подходящата работа за вас.

5

тъпотия

преди 5 години

нямам такова намерение

4

Анонимен

преди 5 години

До 2Натъпчи го с олово. Библията е на твоя страна :)

3

Егати

преди 5 години

До Анонимен"А как да изгоня арендатора , от имота и да не преорава земеделската ми очертана площ.???"За съжаление, закона не е на твоя страна. Само с бой, се оправят такива проблеми, в днешно време.П.С. Както казва една китайска поговорка "Не давай пари на заем на човек, който не можеш да набиеш"

2

Анонимен

преди 5 години

А как да изгоня арендатора , от имота и да не преорава земеделската ми очертана площ.???

1

Анонимен

преди 5 години

И защо е цялото това "криене". Има си работен договор, който ясно казва, как и по какъв начин става напускането на работа.А и нещо друго - съберете някои лев и не живей те от заплата на заплата. Ако сте по офис работи (така излиза от статията) то вероятно има много работа за вас. Ако сте при такова голямо ***, което ще ви се кара, за това че го напускате, честно - по-добре нощни смени в Макдоналдс, колкото да вървят сметките, отколкото там. Поне през деня ще имате време, да си търсите работа