29

баба мара

преди 5 години

нямам никакво доверие на индиици вземала подарьци затова я подпукаха

28

Гост+

преди 5 години

Никито - известна е като безскрупулна кариеристка, която обаче преигра - и с евреите, и с размахването на пръст на посланниците на държави в ООН. "..а на страните, които са против Америка, "си записваме имената" и ще отговорим съответно..." - интересно къде е дипломацията в подобни заплашитени изказвания при гласуване. Че дори и при комунистическата дитатура не ни плашеха така по време на избори - напротив, пускаха портокали и банани в магазините.....

27

Анонимен

преди 5 години

Спокойно Путин ще и намери все някъде едно местенце, президент им назначи та това ли ще го затрудни.

26

ДААА

преди 5 години

Ако се кандидатира за президент на САЩ Ники Хейли ще изпревари в *** България, но ще имаме уникален шанс да пратим орди от нашите чаавета за зелена карта. Освен ако не е марионетка, на която и дърпат конците и задават посоката.

25

Георги Георгиев

преди 5 години

Тази Ники изглежда приятно, специално за леглото. Не дай Боже обаче да си отвори плямпалника и ще ми развали идилията, Виагра или не!

24

Анонимен

преди 5 години

Постът не беше точно церемониален. Тя беше във функцията на главен завеждащ по пропагандата, представляваше гласът на Тръмп по света и си беше важен пост. Тя бе негово острие. Щом са все още в добри отоншения, значи ще я пробутат на друг хубав пост.

23

Анонимен

преди 5 години

Защо да е популярна? Заемаше пост без особена стойност, предимно церемониален. Стана популярна с това, че напусна. Може би сега се опитват да я популяризират и да я пробутат за президент?

22

Гответе се

преди 5 години

Имаме една последна Трета Световна Война. След нея всички народи ще са обединени и ще се смеят, че някога са воювали.Тогава ще си намерим нова война - срещу изкуствения интелект и гениалния индивид, на когото ще се гледа като на терорист.

21

Глобално Правителств

преди 5 години

Има само три големи пречки пред готвеното глобално правителство на САЩ - това са Русия, Китай и ЕС.Накрая ще има глобално правителство, това е от ясно по-ясно. Въпроса е коя сила ще успее да победи от четирите.След това няма да има повече войни, е... може би ще започнем война с изкуствения интелект, кой знае. Говорим за 100 години напред.

20

Истината Гадател

преди 5 години

До 10-20 години България ше бъде изкуствено напомпана военно от Германия и САЩ, за да може да свалим Турците и Сърбите от позициите им в момента. Метода - Трета Балканска Война. Крайната цел - да се заслаби Русия и да се наложи САЩ като световна сила. След тази война ще има война между САЩ и Обединена Европа (може би ОЕ?).Ние пак ще сме губещите, защото ще сме с германците, ама кво да правим - такава ни е съдбата братя! Бъдете силни! България и българи е имало 1337+ години и ще ни има занапред

19

Кьорсуфра

преди 5 години

Koi nasajda tasi politika?Amerikanskite kravari,,politizi"Zelta e ikonomi4eski savladiavane na sveta..Na prinzipa ,,rasdelia sa da vladee6"I podlogite v Evraiiskia sauis.Vkl na6 Tikvun.I vsi4ki dosega6ni upravnizi.I sega6ni,,narodni predateli"

18

Много История

преди 5 години

Дайте да си го кажем в очите:Мачът след Втората Световна Война беше свирен и България нямаше дори малък шанс. Мачът след Втората Балканска Война беше нагласен и ние загубигме.Освобождението ни беше руска постановка - руснаците ни "освободиха" в момент, когато Османската "империя" падаше и беше сигурно, че ще загуби.България днес е бедна и слаба само заради руснаци, сърби и гърци. Истината.

17

Истината

преди 5 години

Всеки българин който е учил и мъничко от новата ни история (20-ти век) преди ВСВ ще мрази от душа следните народи:-турци-гърци-сърбиЩе ненавиждаследните:-руснаци-американци-англичани-румънциЩе си допада със следните:-австрийци-италианци-германциЩе припознава следните:-Македония-Беломорска тракияПодредбата не е случайна

16

Българин

преди 5 години

До СатаНАТОЦелта е благородна и всеки българин трябва да се радва! Съгласен!Обаче проблема е, че има една долна държава, наречена Расия, която пак ще тръгне насам и нашите "съюзници" от НАТО ще ни обърнат гръб. Това ти го гарантирам!Няма как България да издеяни след тая война! Помни ми думите. Много ни отслабиха през 20-ти век.Истината.

15

Малко История

преди 5 години

Дайте да си го кажемЦентрална и Източна Европа е поле за битки на всички големи войни в историята. Войните през последните векове са САМО между българи, германци, османци, руснаци, гърци, сърби, поляци и околни. Всичко останало насажда интриги в района на влияние, за да може да установи контрол.Сегашната война ще е много страшничка. Невиждано клане ще има.

14

СатаНАТО

преди 5 години

До БългаринЦелта е да се онищожи Сърбия и омаломощи Турция. -----------------Благородна цел!

13

Българин

преди 5 години

Американските тайни служби лансират жена за президент, за да могат да излъжат тъпитe си гласоподаватели и да изиграят картата на майката, когато си правят кланетата повсеместно. Може би в момента готвят поредното си клане на Балканите. Целта е да се онищожи Сърбия и омаломощи Турция. Тук ще става Трета Балканска Война, а малко след това се гответе за Трета Световна, заради неравномерното разпределение на сили - причината за предните две световни войни.Съединение!

12

Ludoto Lenche

преди 5 години

...naistina tazi "krasavitsa " ako nahlupi ostrovarha cherna shapka s goliama periferia ...na kogo shte vi zaprilicha ?!?? Na zloba go dokarva.lipsvat I samo metlata I goliama bradavitsa na nosa s kosmi !!! Prav e kolegata po- dolo !

11

Ludoto Lenche

преди 5 години

...da osven ,che lajeshe naglo...I s aroganten ton ...kato tipichen predstavitel ot Amerika ...s kakvo drugo da ia zapomnim ! V sashtnost s absoliutno nishto !

10

европеец демократ

преди 5 години

Ники Хейли ще я запомним с озлобената и физиономиякогато говори за Русиявижте и снимките в гугълможе да я ползват като баба Яга за децатав книжки за оцветяване