12

futurehealth

преди 4 години

;-((((((

11

Анонимен

преди 5 години

Не е истина това.Там е бастиона на ДуПиСе.Там всичко е от мрамор,лее се боза и се раздават баклава и локум до пълен фес.Питайте Черния чичо,ще срича и запецва но ще ви го каже,че е точно така-"грижат" се за електората си.

10

Анонимен

преди 5 години

И тия мързеливци от близкия блок ще не си организират една бригада и не си направят околоблоковото пространство както си искат?Не им остава време от жулене на ракия ли?Нали е за техните деца? Сърдят се на кмета, че нищо не бил правил за техните деца, а самите те нищо не биха направили.Не ми разправяйте, че плащали данъци.В Кърджали точно събираемостта на данъците е най-ниската в страната. А имотния данък на една такава е панелка е под 100лв.

9

Анонимен

преди 5 години

До OsmanИ бай Ердоган колко е обещал да даде на Кърджали?Или ще дойде да ви окоси градинките?

8

Анонимен

преди 5 години

KIRCA ALIAKO PRODALJI TAY ZA KIRCA ALI 6TE SE POGRIJI TURSKATA DARJAVA

7

Анонимен

преди 5 години

Па то Люлин,Младост, Надежда и Обеля са по-зле - буренясали ливади и нищо , даже стари люлки няма , а хората милиарди данъци внасят в общината .

6

Анонимен

преди 5 години

Такива площадки много ги харесвахме като деца, постоянно се ровихме из тревите за камъни и насекоми.

5

Убиват ни умишлено

преди 5 години

Много отрова от,автомобилите.Спрете на главния път на Веселчане,до пътното под АРЗ-ТО.и Дишайте.Убиват ни бавно и сигурно.Д а вземат да направят обиколен път.И в центъра на града е същото,отрова се сипе от колите.Най-големият замърсител на планетата,са автомобилите

4

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

3

Osman

преди 5 години

Държавата умишлено не дава пари за районите с преобладаващо турско население. Спомнете си навремето Благоев. Пак не даваха, защото хората се самоопределяха като македонци. Не мисля, че това е правилна стратегия, но на Блаканите е така. Защото, ако няма кой да прави градинки от държавата се намират турки фирми да дават пари. Накрая се събират достатъчно хора, които да решат, че нямат полза да живеят в България, но искат да си останат в Кърджали.

2

ДжуджанкаG

преди 5 години

До АнонименАма той в България ли е?

1

Анонимен

преди 5 години

Кърджали е може би най противният град в България!!!!